Dansk
Gamereactor
nyheder
Among Us

Among Us lander på Nintendo Switch i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det må have været et vildt år for indie-udviklerne fra InnerSloth. Selvom det kom på en lidt kedelig baggrund, er historien om deres to år gamle spil, Among Us, der lige pludselig blev en kæmpe succes midt i coronapandemien, en af de bedre historier fra spilåret 2020.

Og nu vil Nintendo også være en del af det morderiske party-spil. Ved Nintendos Indie World show, kunne de nemlig fortælle, at Among Us ville lande på Nintendo Switch senere i aften. Og ganske rigtigt. Du kan nu købe spillet for 32 kroner og 25 øre på eShop'en.

Så er det bare ærgerligt, at Nintendo ikke har et ordentligt chatsystem, men med Switchen kan man selvfølgelig sidde sammen, når det igen bliver en mulighed.

Among Us

Relaterede tekster

0
Among Us får en række fysiske udgaver

Among Us får en række fysiske udgaver

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Det sociale mysteriespil Among Us er efter den pludselige opblomstring sidste år stadig et yderst populært spil, og senere på året kan konsolspillere på Xbox og...

0
Among Us er gratis på Epic Games Store

Among Us er gratis på Epic Games Store

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Epic Games Store har aggressivt forsøgt at vinde markedsandele ved at dele gratis spil ud, og der er langt fra blot tale om små indietitler. Store spil som GTA V og...Indlæser mere indhold