Dansk
Gamereactor
nyheder
Among Us

Among Us var blandt de mest googlede ting i 2020

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom InnerSloths Among Us udkom i Early Access på Steam tilbage i 2018, så var det først i år at spillets popularitet for alvor eksploderede. Via særligt livestreams blev spillet en verdenssensation, og derfor kommer det ikke som en overraskelse, at det er blandt de mest populære ting der er blevet søgt efter på Google i 2020.

Traditionen tro har Google udgivet en detaljeret gennemgang over de største trends fra deres søgemaskine i 2020, som oftest er en fascinerende måde at lære mere om hvilke tendenser der florerede i året der er gået.

Det skal dog siges at Google udregner disse på baggrund af "biggest year-over-year searches", altså er det ikke nødvendigvis de mest googlede ord, men snarere de største forøgelser.

Det er her at særligt Among Us, Tiger King og Cardi B-nummeret WAP har imponeret. Det er dog globalt. Herhjemme er PlayStation 5 og Xbox Series X dog de mest populære julegavesøgninger, hvor de blandt andet har slået iPhone 12.

Du kan se hele listen via ovenstående link, hvor du kan inddele efter land.

Among Us

Relaterede tekster

0
Among Us får en række fysiske udgaver

Among Us får en række fysiske udgaver

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Det sociale mysteriespil Among Us er efter den pludselige opblomstring sidste år stadig et yderst populært spil, og senere på året kan konsolspillere på Xbox og...

0
Among Us er gratis på Epic Games Store

Among Us er gratis på Epic Games Store

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Epic Games Store har aggressivt forsøgt at vinde markedsandele ved at dele gratis spil ud, og der er langt fra blot tale om små indietitler. Store spil som GTA V og...Indlæser mere indhold