Dansk
Gamereactor
nyheder
Among Us

Among Us var det mest downloadede spil i hele september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Om det så er Gang Beasts, Untitled Goose Game eller Fall Guys: Ultimate Knockout, så ved man aldrig hvad det næste kulthit bliver, og takket være en række store livestreams på blandt andet Twitch, så har spillet Among Us' popularitet været på kometkurs det seneste stykke tid.

Dette betyder, at dette relativt lille spil fra udvikleren InnerSloth, er gået hen og er blevet et af de mest populære overhovedet i hele september måned. Ifølge den seneste undersøgelse foretaget af Sensor Tower (via GamePur), så figurerer Among Us i toppen af download-listerne. Blandt andet er spillet blevet hentet 83.3 millioner gange i september alene, og det er kun via Google Play Store og AppStore.

Det er i øvrigt 40 gange flere downloads end der var i september 2019, så man må sige at der er sket noget henover det sidste års tid.

Gamereactor-redaktionen spillede for nylig spillet, og det kan du se herunder. Spiller du Among Us?

HQ
Among Us

Relaterede tekster

0
Among Us får en række fysiske udgaver

Among Us får en række fysiske udgaver

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Det sociale mysteriespil Among Us er efter den pludselige opblomstring sidste år stadig et yderst populært spil, og senere på året kan konsolspillere på Xbox og...

0
Among Us er gratis på Epic Games Store

Among Us er gratis på Epic Games Store

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Epic Games Store har aggressivt forsøgt at vinde markedsandele ved at dele gratis spil ud, og der er langt fra blot tale om små indietitler. Store spil som GTA V og...Indlæser mere indhold