Dansk
Gamereactor
nyheder

Analytiker: Væksten på gaming abonnements-services er fladet helt ud

Gaming abonnements-ordninger som Game Pass of PlayStation Plus er vækstet med bare 1% siden sidste år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ifølge gaming-analytikeren Mat Piscatella, har det været et meget sløvt år for ikke-mobile abonnements-services, da det ser ud som om at de har ramt loftet. Der er ganske enkelt nærmest ingen vækst i antallet af samlede abonnenter.

Ifølge Piscatella, er stigningen i omsætningen på abonnementsordninger som Game Pass og PlayStation Plus steget med 1% i forhold til april 2023. Det er dog vigtigt her at holde sig for øje, at disse abonnements-services stadig er en god forretning for dem der udbyder dem, men som det mange gange er med de her kæmpe-virksomheder, så er vækst det eneste der tæller og det er der tilsyneladende ikke meget af på det her punkt.

Det kan være, at disse services simpelthen har nået deres mætningsgrad i antallet af gamere, der ønsker at betale et månedligt abonnement for at spille - og det er jo heller ikke fordi at hverken PlayStation Plus Premium eller Game Pass Ultimate er specielt billige. I februar 2024 annoncerede Microsoft, at de havde 34 millioner betalende abonnenter på Game Pass, og for et år siden havde PlayStation Plus lidt over 47 millioner abonnenter.

Det kan måske også være, at gamerne er tilfredse med at købe et spil i ny og næ og dermed kan have svært ved at retfærdiggøre at de skal betale et månedligt abonnement. For nylig viste en undersøgelse faktisk, at langt de fleste af de spil der bliver spillet, er omkring 6 år gamle.

Har du enten Game Pass eller PlayStation Plus? Er du tilfreds med det, du får for dine penge?

Analytiker: Væksten på gaming abonnements-services er fladet helt ud


Indlæser mere indhold