Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Angry Birds

Angry Birds Kina

Ny forlystelse i kina

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I den kinesiske by Changsha har de åbnet en ny attraktion. I byens forlystelsespark kan man nemlig nu finde en Angry Birds bane, som er inspireret af Rovios populære spil.

Man får et par plysfugle i hånden, og skal ved hjælp af en katapult prøve at ramme bygninger, som er lavet af store byggeklodser. Bag klodserne ligger grisene i form af ballon dyr, som man skal forsøge at få til at eksplodere.

Nu hvor Anrgy Birds har indtaget Kina, går der måske ikke lang tid før vi ser nogle computerspils-inspirerede attraktioner i vores egne forlystelsesparker.

Har du måske nogle forslag til Tivolis næste store attraktion..?

Angry Birds

Relaterede tekster

2
Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

NYHED. Skrevet af Lee West

Til de af jer, der synes, at det er gået for vidt med Angry Birds og som stadig ikke forstår at successen fortsætter for fuld fart, så er der muligvis godt nyt her. For...Indlæser mere indhold