Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Angry Birds

Angry Birds-film i 2016

Sure fugle til det store lærred

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er svært ikke at holde af Rovios sure fugle.* Og til alle Angry Birds-fans er der nu godt nyt: i 2016 indtager de biograferne i en ny spillefilm. Producenten fra Despicable Me, John Cohen, er med til at skabe løjerne.

Rovio skal producere og finansiere hele filmen selv, hvilket giver dem fuld kontrol over den kreative proces. Hverken plottet eller stilen er endnu afsløret.

"With John's hands-on producer background and Davids expertise in establishing and running his own successful studio, these two are the dream team for making a movie outside the studio system. Both professionals have the ideal skills and vision to achieve incredible things," fortæller Rovios VD Mikael Hed.

Angry Birds
*Nej det er faktisk let, de er superirriterende

Relaterede tekster

2
Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

NYHED. Skrevet af Lee West

Til de af jer, der synes, at det er gået for vidt med Angry Birds og som stadig ikke forstår at successen fortsætter for fuld fart, så er der muligvis godt nyt her. For...Indlæser mere indhold