Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Angry Birds

Angry Birds-skaber Rovios profit falder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Angry Birds-skaberne Rovio har afsløret et indtjeningsfald på 9%, og et samlet profitfald på 73% det seneste år (via Reuters.

Firmaet er stadig profitabelt, og indtjeningen fra mobilspil er faktisk steget med 16%. Det er nemlig licensdelen af forretningen der er ansvarlig for de røde tal, fordi børn simpelthen ikke køber bamser, slik og sodavand med Angry Birds-tema længere. Firmaet regner nu med, at den nye Angry Birs-film vil vende skuden.

"It is clear that a growth company like us can't be satisfied with a falling revenue,"siger Chief Executive Pekka Rantala til Reuters.

"The movie will help us get the licensing business back to growth. We are already seeing signs of pick-up in licensing business, and pretty soon we will be able to publish new major partnership deals."

Sidste år skar Rovio 110 jobs, eller 14%, af deres samlede stabel.

Relaterede tekster

2
Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

NYHED. Skrevet af Lee West

Til de af jer, der synes, at det er gået for vidt med Angry Birds og som stadig ikke forstår at successen fortsætter for fuld fart, så er der muligvis godt nyt her. For...Indlæser mere indhold