Dansk
Gamereactor
nyheder
Angry Birds

Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til de af jer, der synes, at det er gået for vidt med Angry Birds og som stadig ikke forstår at successen fortsætter for fuld fart, så er der muligvis godt nyt her. For de ansatte hos Rovio, er det dog bestemt mindre positivt.

Rovio-bossen Mikael Hed fortæller nemlig nu i et offentligt blogindlæg, at omkring 130 personer i virksomheden sandsynligvis kommer til at stå uden job efter kommende nedskæringer. Det svarer til 16% af virksomhedens ansatte.

Manglende vækst i firmaets produkter har ganske enkelt gjort nedskæringer nødvendige, så meget tyder på at Angry Birds-bølgen har toppet. Selv udtaler Hed:

"We are an entrepreneurial company and have been exploring multiple areas. We have been building our team on assumptions of faster growth than have materialized. As a result, we announced today that we plan to simplify our organization around our three key businesses with the highest growth potential: games, media, and consumer products. Unfortunately, we also need to consider possible employee reductions of a maximum of 130 people in Finland (approximately 16% of workforce)."

Angry Birds

Relaterede tekster

2
Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

NYHED. Skrevet af Lee West

Til de af jer, der synes, at det er gået for vidt med Angry Birds og som stadig ikke forstår at successen fortsætter for fuld fart, så er der muligvis godt nyt her. For...Indlæser mere indhold