Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

AngryBird er Evo 2023 Street Fighter 6 mester

Ken-spilleren har taget en af de første store turneringer siden spillets udgivelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Evo 2023 er nu afsluttet, og efter en weekend med forskellige kampspilsturneringer og masser af annonceringer oven i købet, kan vi nu rapportere, hvem der er blevet døbt som Street Fighter 6 mester for den årlige kampspilbegivenhed.

Efter et par dages konkurrence har "AngryBird" gjort krav på turneringen og er blevet en af de første Street Fighter 6 mestre siden spillets debut i starten af juni. Ken-spilleren formåede at holde "MenaRD" væk under finalen i begivenheden og blev i sidste ende kaldt den bedste konkurrent i en turnering, hvor over 7.000 individuelle konkurrenter tilmeldte sig for at konkurrere.

Du kan se øjeblikket, hvor AngryBird tog turneringen nedenfor, hvor vi får et glimt af hans Ken i aktion mod MenaRDs Luke.

Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold