Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Anklagen om vold i hjemmet mod Justin Roiland er blevet droppet

Skaberen af Rick and Morty, Solar Opposites og High on Life klarer frisag, men har stadig flere møgsager hængende over hovedet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2023 startede skidt for Rick and Morty-medskaberen Justin Roiland, da en anklage om vold i hjemmet fra 2020 blev offentliggjort. Det førte til, at Adult Swim afbrød samarbejdet, og at han selv sagde op hos High on Life-udvikleren Squanch Games.

Nu er Roiland gået på Twitter for at meddele, at voldsanklagerne mod ham er blevet afvist grundet manglende beviser. Tegneserieskaberen fortæller også, at han vil forsøge at genrejse sit renomme.

Spørgsmålet er dog, om det bliver så nemt at rense hans "gode navn." Roiland er nemlig også blevet beskyldt for at sende meget upassende seksuelle beskeder til unge og mindreårige piger, hvilket han endnu ikke har adresseret.

Anklagen om vold i hjemmet mod Justin Roiland er blevet droppet


Indlæser mere indhold