Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Destroy All Humans 2 - Reprobed

Destroy All Humans 2 - Reprobed

Black Forest Games fortsætter ufortrødent med remakes af de gamle klassikere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Destroy All Humans! 2 - Reprobed er en teknisk opdateret udgave af Destroy All Humans! 2, som udkom til PlayStation 2 og Xbox tilbage i 2006. Det udspiller sig ca. 10 år efter originalen, i slutningen af 1960'erne og rumvæsnet Cryptosporidium 137 er tilbage - eller det vil sige, at det er hans klon Cryptosporidium 138 og da han er direkte klon af Crypto 137, er han også gnaven og vil også helst dræbe alle mennesker.

Crypto 138 er nået til tops i det hvide hus og optræder nu som USA's præsident, hvilke forbavser, ganske forståeligt, russiske KGB en del. De har dog også fundet ud af, at Crypto 138 kan formere sig, da han tilsyneladende har udviklet kønsorganer (elegant omtalt som The Package) og det kan gå hen og blive et problem, hvis rumvæsner går rundt på Jorden og formerer sig - hvordan det så end foregår.

Destroy All Humans 2 - Reprobed
Dette er en annonce:
Destroy All Humans 2 - ReprobedDestroy All Humans 2 - ReprobedDestroy All Humans 2 - ReprobedDestroy All Humans 2 - Reprobed

Man bliver som Crypto 138 sendt ud på en række forskellige missioner mod horder af KGB-agenter og hippier der henholdsvis vil Crypto til livs og overtage verden i frihedens og kærlighedens tegn. Man starter ud i USA, hvor flower power bevægelsen er størst, men kommer senere også til blandt andet Japan, England og andre mere overraskende steder, som jeg ikke vil afsløre her.

Ligesom som sin forgænger, er Crypto 138 udstyret med en række specielle evner og grusomme rumvåben, der kan gøre det af med både agenter, politi og flower power hippier så let som ingenting. Alene ved tankens kraft, kan han høste jordborenes DNA og deres hjerner ved at få hovedet til at poppe af deres kroppe - eller hvis han er i et lidt mere festligt humør, kan han høste hjernen via anus med en Anal Probe. Det lyder træls. Han kan også vælge at sætte ild til fjenderne med Disintegrator Ray, få dem til at danse med Party Time og Zap-O-Matic afliver dem med kraftig strøm.

Det er ikke let at være rumvæsen på Jorden, så derfor har Crypto 138 med Bodysnatch mulighed for at overtage menneskers kroppe og det er lige fra politiet og soldater til KGB-agenter og hipper med bukseben så brede som cykelstier. Med Hypno Blast Forget kan han få mennesker til at glemme at de har set ham og begge dele er med til, at gøre det lettere for ham at færdes blandt mennesker, som jo har det med at flippe lidt ud, når de ser et gråt rumvæsen rende rundt i gaderne.

Dette er en annonce:

Dele af Cryptos missionerne skal udføres på jorden, mens andre foregår i Cryptos lille rumskib. Dette er naturligvis også udstyret med kraftige rumvåben, blandt andet Slurpmaster V8 som kan suge mennesker op fra jorden i store mængder, så man kan høste deres hjerner senere og Death Ray, ja, Death Ray er præcis hvad navnet antyder.

Missionerne er identiske med dem fra originalen og de er måske ikke de mest afvekslende, men decideret kedeligt bliver det ikke lige med det samme, takket være den fede 1960'er hippie-stil og den gode humor. Der tages nemlig tykt gas på 60'ernes flowerpower kultur, engelske agenter i hendes majestæts tjeneste, halv-dumme KGB-agenter og BH-brændende hippiepiger, der lader sig forføre blindt af selvudnævnte kultledere med en skummel agenda. Man kan på humoren godt se, at spillet er af en anden tid - og der advares også mod humorens karakter i starten af spillet. Trist det er nødvendigt, men jeg elsker humoren - dejligt befriende.

Kampagnen er hjertet i spillet og det er muligt at spille den enten alene eller i split-screen sammen med en ven. Hvis man ikke er blevet træt af ens ven efter split-screen, kan man også spille sammen i minispillene Duel Mode og PK Tennis, hvor man i sidstnævnte bruger tankens kraft til at spille tennis sammen, men hvor bolden blot er et menneske. Good fun for aliens.

Styringen og andre småting er blevet opdateret til mere nutidige standarder, blandt andet er styringen af den lille flyvende tallerken blevet bedre og Crypto er nu langt nemmere at styre. Den grafiske side er naturligvis også opdateret og den ser ret godt ud og 1960'er hippie-stilen er meget gennemført. Der er dog lidt tekniske bump her og der, da grafikken kan finde på at køre lidt ujævnt, men det er ikke noget der ødelægger oplevelsen nævneværdigt.

Destroy All Humans 2 - Reprobed
Destroy All Humans 2 - ReprobedDestroy All Humans 2 - Reprobed

Destroy All Humans! 2 - Reprobed er en af de remakes, vi ikke vidste at vi havde brug for - og jeg er da heller ikke helt sikker på, om vi havde brug for den her. Hvis man kan huske originalen, er det dog et fornøjeligt gensyn og 60'er hippie-stilen er virkelig sjov og gennemført - og den til tider ret upassende humor kan jeg bare ikke få nok af her i krænkelses-parathedens tid i 2022.

Som man de fleste andre remakes, så er denne remake også mest for fans af originalen. Og fans får præcis hvad de skal have; nemlig en bedre version af originalen. Har du ikke prøvet originalen, men kan du godt lide et godt gammelt og klassisk actionspil med nogle gode idéer og en fed stil, så skulle du tage et kig på Destroy All Humans! 2 - Reprobed. Det tager på ingen måde sig selv seriøst og nogle gange skal man også bare sætte sig ned og nyde et spil for hvad det er og ikke så meget andet - det er dejligt befriende.

HQ
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Gennemført grafisk stil, flot opdateret grafik, god og politisk ukorrekt humor, tager ikke sig selv seriøst på nogen måde.
-
Missionerne kan blive lidt ensformige, lidt tekniske ujævnheder engang imellem.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold