Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
anmeldelser
Super Hexagon

Super Hexagon

Lee griber Super Hexagon, verdens måske mest hektiske spil. Læs den korte anmeldelse af det korte spil her.

  • Tekst: Lee West

Velkommen til verdens måske korteste anmeldelse. Tænk over den sætning. Hvis det gipper i dig alene på grund af den indledning, så styrt afsted og køb Super Hexagon. Hvis du foretrækker en smule mere fyld, så læs videre, og hør hvorfor spillet måske ikke er noget for dig alligevel.

Super Hexagon tager os tilbage til dengang, hvor spil var hårde. Knaldhårde. Faktisk er den letteste sværhedsgrad "hard". Som med det klassiske Tempest-spil styrer du et rumskib i cirkler om midtpunktet af skærmen, men det er så også hvor sammenligningen stopper.

Super Hexagon

Dit lille skib befinder sig nemlig meget tæt på midten, fanget i en række kantede figurer der hastigt trækker sig nærmere. Din opgave er så, til et heftigt techno-beat og kaskader af skiftende og pulserende figurer, at undgå at blive fanget i en af dem. Den ene halvdel af skærmen trækker skibet med uret, den anden imod uret. Så simple er mekanikkerne.

Men tilbage til sværhedsgraden. Det er hårdt. De første mange gange vil du ganske sikkert ikke nå så langt, at du åbner op for næste bane. Det er jo også hele ti sekunder, du skal holde dig i live. Umuligt. Lige indtil du når det der særlige zen-øjeblik og det hele klikker.

Super Hexagon

Her kommer Super Hexagons største problem. Styringen. Den er ganske enkelt for hurtig. Uden muligheder for at indstille den til ens preferencer, ender oplevelsen som et stilfuldt og virkeligt lækkert eksperiment, men også en øvelse i frustration. Ikke kun fordi din hjerne har svært ved at omstille sig til pulserende farver og figurer og et afsindigt tempo, men også fordi dit rumskib enten farer afsted eller lader være.

Vil du have neonfarvet retrounderholdning, der er perfekt til de små korte spilsessioner, blandet med masser af stil og simplicitet, så leverer Super Hexagon. Vil du have masser af dybde og fantastisk styring, så er det tvivlsomt at du finder det her.

Super Hexagon
06 Gamereactor Danmark
6 / 10
+
Stilfuldt, heftigt, farverigt, fed musik og kompakt spilunderholdning, highscores på GameCenter
-
Styringen er for hurtigt og løs til denne type spil, meget simpelt
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer