Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
anmeldelser
Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

30 fantastiske spil til din Wii U? Lee fortæller, og hvis du er fristet, har han en Storebæltsbro til salg også.

  • Tekst: Lee West

Facebook
TwitterReddit

30 Great Games. Smag lige på det postulat. Tænk nu hvis bare ét af de her spil er lige så godt som Mario eller Mario Party. Sådan er jeg sikker på, at en eller anden stakkels familiefar tænker, når han nu skal planlægge juleaften, og køber en Wii U og efterfølgende kun har råd til et spil i gavebudgettet.

Det er smart.

Men lad mig derfor springe direkte til konklusionen: der er ikke ét af de inkluderede spil der er bare tilnærmelsesvist great. Faktisk er der ikke engang nogle der er sådan bare rimeligt middelmådige.

Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

Forestil dig Wii-maskinens Wii Party. Tilsæt nu lidt skarpere kanter på grafikken og fjern alt det sjove. Faktisk kan du ved samme lejlighed fjerne noget, der ligner fornuftige instruktioner. Men bare vent, det er ikke det hele.

Hvis du køber Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade (dejlig mundret titel) skal du forberede dig på, at du ikke kan spille to spillere, hvis du "kun" har et Gamepad, en Wiimote og en nunchuck. Næe nej. Gamepaddet bruges i sjældne tilfælde til fællesspil, men for det meste til at dreje et lykkehjul (faktisk skal du bare trykke på skærmen, ikke engang lave en "dreje-bevægelse"). Vil du spille to spillere så kræver det to Wiimotes og to nunchucks og dit Gamepad naturligvis.

Family Party: 30 Great Games Obstacle ArcadeFamily Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

Nu kan du godt fornemme hvor hårdt ramt farmands pengepung bliver, og hvor glad lille Ole bliver når han juleaften får 30 great games og en Wii U, ikke?

Men nu har jeg ikke engang nævnt spillene, og der er jo som sagt en del. De er fordelt udover generiske temaer som sci-fi, skove, western og legelande. Hvilket ikke ville være så slemt, hvis de var sjove, men langt de fleste giver absolut ingen mening, og de få der gør, er så dårlige udførte, at man føler sig hensat til webspil fra for ti år siden.

Eksempelvis er der et af de her memory-spil, hvor nogle rædderlige lyserøde kort blandes og man skiftes til at vælge hvor man mener at det rigtige kort befinder sig. Animationen på kortene er dog så dårligt lavet, at man ikke kan se om kortet nåede at blive flyttet eller bare rystet. Så det bliver ren gætteleg.

Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

Jeg inviterede naboens kæreste på en hyggeaften, og der blev bestemt også grinet. Vi morede os især over et af spillene, hvor skærmen deles i fire, og vi så skyder utroligt grimme ensfarvede kugler af sted. I hendes hjørne var en irriterende bamse (det er spillets vært). Hvorfor ved vi ikke helt, men hun kunne ikke gøre noget. Vi kunne ikke se hvad vi skulle skyde efter, og styringen gav ingen mening. Men vi flækkede af grin begge to, mens vi tabte (anden gang opdagede vi, at Gamepad her skulle benyttes også). Det samme var tilfældet da vi skulle stå på mål... eller noget. Det her var ganske enkelt så utroligt ringe.

Det var også sørgeligt, da vi skulle navngive vores personer. Jeg valgte Swift, hun valgte HeroHelle (faktisk var der kun plads til HeroHell). Det betød dog ikke meget, for spillet refererede konstant til Lucius og et eller andet navn, når det var vores ture.

Tænker du nu alligevel: "Lad mig da lige overveje titlen, for noget må være godt, og man får jo mange spil", så lad mig bare slå fast: nej. NintendoLand til Wii U er godt. Wii Party til Wii er godt. Selv Game Party Champions til Wii U er fint. Men det her?

Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

Musikken er tarvelige midi-toner, styringen rodet og alt for inkonsistent, grafikken ligner til tider opkast fra en Wii (men skarpere) og det er ganske enkelt en skamplet. Og det er uanset om du hygger dig med farverige drager der skal gøre... ting. Klatrer. Hopper og springer i hækkeløb. Styrer rumkugler i neon-land. Rider på tyre. Undgår krokodiller eller andet, der på papiret lyder som tilforladelig underholdning. Selv Air Hockey lykkedes det udvikleren at gøre usjovt.

30 Great Games. Jeg griner stadig.

01 Gamereactor Danmark
1 / 10
+
Spillet kan tages ud af din Wii U.
-
Resten
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer