Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
anmeldelser
X-Men vs. Street Fighter

Street Fighter vs. X-Men

Arkade hittet er endelig kommet til Playstation - var det ventetiden værd??

  • Tekst: GameReactor

Det er svært ikke at have respekt for Capcom. I mere end ti år har Street Fighter navnet været kendt over hele verdenen. Alt fra Turbo til Alpha har været påhæftet spillene, og jeg glemmer sent de dage hvor man stod i friture fedt med en milkshake i hånden og spillede Street Fighter, nede på den lokale. Og da Capcom sidste år udgav et 3D polygon Street Fighter, kunne det ikke blive bedre, men det kunne godt blive dårligere. Desværre. Der er mig derfor meget underligt at vi skal tilbage til 2D.

Navne som Ryu, Ken , Guile og Dhalsim, er blevet en del af computer-historien. Og denne gang kommer drengene og tøserne fra X-men på besøg til lidt Århus flade og et skipperbryst. Men resultatet er mildt sagt skuffende.
Da Street Fighter vs. X-men originalt er fra arkaden, er det en selvfølge at noget måtte gå tabt inden det nåede til playstationen. Men at stort set hele spillet ville være gået tabt, var ikke helt forventet.

Playstationen er ikke god til 2D, så er det sagt. Ikke når det gælder Street Fighter. Det har hver gang været en skuffende omgang, hvor animationerne er noget trukket direkte ud af 16-bit maskine. Det skyldes selvfølgelig Playstationens lave RAM, men hvorfor så blive ved?. Og vil vi stadig have 2D fighting games?.

X-men er selvfølgelig med fordi de i tegneseriens verden er en gigantisk succes historie, som Street Fighter er det på computeren, og at sætte disse kræfter sammen burde resultere i noget stort.
Men der er ikke nogen nye features, lyden er dårlig, der er næsten ingen animationer i karaktererne, og comboerne er kedelige.
Capcom skulle have et ordentligt rap over fingerne, dette er simpelthen ikke tilladt. Okay måske er det ikke helt rigtigt at der ikke er nye features, de er bare ligegyldige eller overdrevet platte. Det er et spil der ikke skulle have været. Det er ligegyldigt fyld. så hold dig væk, det er ikke noget værd.

06 Gamereactor Danmark
6 / 10
+
Fy Capcom
-
lyden er dårlig, der er næsten ingen animationer i karaktererne, og comboerne er kedelige.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer