Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
anmeldelser
Half-Life

Half Life

For 5 år side var det Doom, for 2 år siden var Quake - Nu er det tid til Half Life og vi har en anmeldese af spillet her.

  • Tekst: Henrik Hansen

For første gang i lange tider kommer der et 3D action spil som byder på en god historie.

Det hele starter med at Gordon Freeman (spilleren) transporteres ned under jorden til første dag på hans nye arbejdsplads, Black Mesa Research Facility.
Denne introsekvens er flot skruet sammen, og den er med til at drage spilleren ind i historien.
Efter ankomsten bliver man bedt om at smutte ned til et test rum, hvor man skal hjælpe med et eksperiment. Selvfølgelig går det galt og snart er der monstre overalt.

Pointen i spillet er så at spilleren skal kæmpe sig vej op til overfladen og til sidst bekæmpe uhyrenes boss som er en grim satan.

Måden man bliver sat ind i historien på er så smart at det undrer mig ingen andre har brugt det i 3D spil før. De første 10-15 minutter går med at daske rundt i gangene indtil man finder det sted man skal være, og det er først efter ulykken at du skal vise hvad du er lavet af. Der er monstre alle vegne, og for det meste er de gemt af vejen lige bag en dør eller oppe for enden af en stige hvor de springer i hovedet på dig. (Det er ikke for folk med sarte nerver)

På din vej til toppen møder du forskellige vagter og forskere som du kan få til at hjælpe dig.
Der er også en del som ikke er specielt interesseret i at hjælpe dig, og her snakker jeg om regerings tropperne som bliver sendt ind for at ordne 'situationen'. De har den opfattelse at alle skal aflives, og specielt Gordon Freeman da de mener han er skyld i det hele. På den ene side har man altså diverse uhyrer og på den anden soldater som ikke kan vente med at skyde en i hovedet.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
For første gang i lange tider kommer der et 3D action spil som byder på en god historie.
-
Der går lidt for meget platformspil i slutningen, og det er lidt synd.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Brugeranmeldelser

  • rpDuck
    Da det udkom var få nok klar over den betydning spillet ville få mange år fremover. Gordon Freeman må være den mest bad ass nørd derude og at... 10/10
  • wannabeanmelder
    Et rigtigt sjovt spil, som faktisk vedligeholder historien, NÆSTEN ligeså godt som Half-life2, igennem hele spillet. Hvis din "Half-life... 8/10