Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
anmeldelser
Urban Ears Plattan ADV

Urban Ears Plattan ADV

Andreas har testet Urban Ears bluetooth-hovetelefoner er rigtig positivt overrasket


At finde den mest optimale lyd er altid en udfordring. Alle os musikfanatikere kender den store problemstilling: Skal vi punge ud og købe den nyeste variant af Beats-serien eller forsøge med den billige variant fra El-Giganten og håbe på det bedste? Urban Ears har længe leveret gode bud på fede lydoplevelser i den lavere prisklasse og deres første Bluetooth-hovedtelefoner er nu klar.

Til dem med erfaring fra den dyrere skala, vil i hurtigt ligge mærke til, hvor forbavsende godt et lydunivers Plattan ADV leverer. Efter at have bevæget mig rundt i hele sfæren af mærker fra Bose til Tigers håbløse variant og Sonys mindre pebrede bud, er dette den stærkeste oplevelse jeg har haft, som kan nærme sig de største spillere på markedet. Lyden er kort sagt virkelig god!

På komfort fronten er det dog en lidt anden sag. Trods den stærke og klare lydside, går der desværre forbavsende kort tid før mine ører bliver irriteret og må holde nogle minutters pause før jeg kan fortsætte. Det er ærgeligt, da Plattan ADV ellers formår at give en særligt positiv oplevelse.

Urban Ears Plattan ADV

Designet er som du forventer det af Urban Ears. Det ser smart ud og farve varianterne strækker sig fra de skrigorange til klassisk sorte, så du kan tilpasse det til dit bohemianske eller mere stilrene look. Derudover er de yderst minimalistiske og er specielt til dem, der har en hang til et klassisk design uden de store innovationer, altså mere 1920'ernes Bauhaus-modernisme end Marshall Major II.

Det er ydermere også muligt at fjerne den yderste ring fra hovedtelefonerne, hvis du er mere til et metallisk look.

Urban Ears Plattan ADV

I sidste ende er Plattan ADV rettet imod dem som har lyst til et Bluetooth headset, men ingen interesse har i et bruge kæmpe summer af penge på Beats eller Bose-produkter. Trods en smule anstrengende komfort, leverer Urban Ears et anbefalelsesværdigt produkt, som også egner sig til dem med hang til at tage en løbetur, pumpe sig stor som Schwarzenegger eller slappe af med sine spil hjemme i sofaen. Et solidt produkt af Urban Ears.

Urban Ears Plattan ADV
Urban Ears Plattan ADV
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer