Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
anmeldelser
Marvel vs. Capcom: Infinite

Marvel vs. Capcom: Infinite

To universer drager i krig i Capcoms seneste crossover-kampspil.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Der er ingen tvivl om, at Marvels filmunivers, MCU, har vokset sig gigantisk og utroligt populært i de seneste par år, og det har hurtigt ledt til at filmserien er blandt de største i Hollywood. Netop derfor var vi ikke synderligt overraskede da Capcom endelig afslørede, at de ville indgå i et endnu et samarbejde med Marvel tilbage i december. Resultatet hedder Marvel vs. Capcom: Infinite, og nu er det tid til at se om spillet kan møde vores høje forventninger.

Igennem årene og på tværs af Marvel vs. Capcom 2 og 3 er det blevet gjort ganske tydeligt, at Capcom virkelig ved hvordan de skal lave underholdende og medrivende kampspil baseret på et møde imellem disse to universer. Marvel vs. Capcom: Infinite er ingen undtagelse i forhold til styringen og de diverse mekanikker, men studiet har foretaget en række tvivlsomme valg på andre områder.

Selve vægtningen og lydhørheden i styringen føles fantastisk for de fleste af de tilgængelige karakterer, men nogle gange føles andre markant langsommere og mindre præcise end andre. Vi er ikke helt sikre på om hvorvidt dette skyldes vores præferencer, eller om det egentlig er spillets fejl, men vi frygter at det skyldes det faktum at en række kombinationsangreb er ganske svære at udføre med en almindelig controller. Det lader til at en betragtelig del af de bevægelser og angreb man skal udføre kræver et arkade stick, og gøres ekstra besværligt med en controller. Heldigvis er dette et mindre problem, og vi fandt ingen problemer med at håndplukke vores favoritter i Morrigan, Dante, Arthur og X efter få runder.

Hver eneste karakter har diverse kombinationsangreb der er sjove at bruge og se på, og de er desuden varierede og unikke. Det er aldrig kedeligt at betragte Dante flyve rundt i en flammefyldt tornado. Det samme kan siges Rocket, der kalder på Groot, der derefter knuser alt i miles omkreds imens han råber "I AM GROOT".

Marvel vs. Capcom: Infinite
Marvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: Infinite

En af vores største bekymringer før udgivelsen var om hvorvidt Capcom kunne få spillet til at føles friskt og unikt. Hvordan kunne de undgå følelsen af déjà vu? Én af måderne de forsøger at gøre dette på er at introducere de seks forskellige Infinity Stones. Hver sten har en unik effekt, og påvirker kampene på en særlig måde, og det giver yderligere strategisk dybde. Ikke bare er det vigtigt at tænke på hvilke karakterer du ønske at bruge i kamp, det er også altafgørende at dine udvalgte karakterer passer med de sten du benytter.

Tager du eksempelvis Hulk med dig i kamp, så er det en god ide at bruge Time Stone. Dette gør den ellers meget langsomme karakter en del hurtigere, og gør hans traditionelle "Hulk Smash"-angreb kraftigere og mere effektivt i kamp. Et andet eksempel er at Soul Stone kan regenerere livspoint og genoplive karakterer, og med Power Stone kan du skyde projektiler. Hver eneste sten passer til en særlig spillestil, og dette afgøres af hvilke karakterer du har lyst til at bruge. Det bliver meget interessant at se præcis hvilke kombinationer af karakterer og sten spillere kan finde som tiden går, og præcis hvordan Capcom ønsker at balancere spillet fremadrettet.

Marvel vs. Capcom: Infinite
Marvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: Infinite