Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Goldeneye 007 Reloaded

Goldeneye 007 Reloaded

Sidste års Wii-opdatering af Rares gamle klassiker har været igennem en HD-behandling. Er det en tredje gennemspilning værd?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Manges øjne lyser op - eller skal vi sige lyser gyldent - når Goldeneye 007 bliver nævnt. Minder om Nintendo 64-æraen, samt utallige timer brugt på spillets multiplayer, ligger gemt i mange gamere. Og de savner mere. Wii-ejere fik chancen for at genopleve titlen sidste år, og nu er spillet på vej til HD konsollerne. Det er en endnu bedre oplevelse.

James Bond behøver ingen introduktion, og du kender nok efterhånden historien. Kampagnen indeholder nøglemomenter fra filmen, hvor du finder Pierce Brosnan, den velkendte dæmning, satellittruslen, skurken Alec Trevelvan og den venlige Xenia Onatopp. I Goldeneye 007 Reloaded er James Bond dog spillet af Daniel Craig.

Brosnans udskiftning følges op af diverse agentbedrifter under den cirka 10 timer lange kampagne, og selvom jeg tidligere har set to versioner af dette spil, må jeg alligevel spille en bane mere, og så en mere, og så lige én mere...

Goldeneye 007 Reloaded
Dette er en annonce:

Der er masser af snigen omkring, og det fungerer godt. Bliv ikke overrasket hvis du får sved på panden, når du lydløst prøver at nedlægge vagter. Hvis du bliver opdaget og alarmen går i gang, bliver du kastet ud i intense ildkampe, men også dette gør Goldeneye 007 Reloaded helt rigtigt.

Den normale sværhedsgrad er perfekt balanceret, men vælger du en højere sværhedsgrad, bliver fjenderne ikke bare stærkere, du får nemlig flere mål der skal klares, før du kan fortsætte. Dette er noget flere spil burde forsøge - giv os flere ting at nå, i stedet for bare at tilføje flere og stærkere fjender der skal skydes.

En ny funktion i denne udgave af Goldeneye 007 er MI6 Ops-missioner - en spiltdel for agenten der er alene. Du spiller på områder fra kampagnen i spiltyper som Assault, Elimination, Stealth og Defense. Navnene antyder hvad det hele drejer sig om - slå alle fjender på kortet ihjel, forsvar et område, snig dig omkring uden at blive opdaget og så videre.

Goldeneye 007 Reloaded
Dette er en annonce:

Da jeg først startede denne del af spillet, savnede muligheden for at spille med en ven, men jeg indså, at det var meningen med det hele. MI6 Ops er designet til at spilles af manden, som kun arbejder selv, og det giver god mening, eftersom manden her er James Bond. Muligheden for at skræddersy denne spiltype er underholdende. Du kan fintune hvor mange fjender du er oppe mod, og hvilke våben samt hvor meget ammunition du har til rådighed. Hvis du kan lide MI6 Ops, giver online-topscorelister både motivation og udfordring.

En ting der irriterer mig, som jeg især lægger mærke til i MI6 Ops, er fjendernes ringe kunstige intelligens. Jeg skal absolut høre de samme korte dialoger fra patruljerende vagter, hver gang jeg sniger mig ind og ud af en dør, og så længe jeg sniger mig rundt, gør en fjende ikke særligt meget modstand, hvis jeg angriber ham.

Når det er sagt, så er det naturligvis multiplayer-delen, som vil underholde flest, og Goldeneye Reloaded giver en massiv og vanedannende pakke. Spillene jeg har taget på kontoret har bragt både bandeord og glædesudråb med sig, uanset om jeg har spillet online eller i splitscreen.

Goldeneye 007 Reloaded

Flere baner er blevet tilføjet, og der er nye spiltyper som Bomb Defuse og Data Miner. Når du hopper online er der flere spillere at konkurrere med på Sonys og Microsofts tjenester, end der nogensinde var på Wii. Variationen er suveræn, at male væggene med paintballkugler eller spille med Golden Gun (et skud og du er død) er stadigvæk sjovt.

Det er også en lettelse, at jeg kan rende rundt som Bond-universets fremtrædende figurer i stedet for bare at styre kedelige, tilfældige soldater. Oddjob, Jaws og Julius No er kun nogle af figurerne du kan vælge, når op til 16 spillere skal spille mod hinanden.

Vær sikker på, at din spilkalender har plads til den gamle Martini-søbende 007 her i efteråret. Det fortjener han.

Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
Goldeneye 007 Reloaded
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
Varieret action, underholdende multiplayer, god holdbarhed, skøn Bond-atmosfære
-
Aldrende grafik, ringe kunstig intelligens
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

5
Goldeneye 007 ReloadedScore

Goldeneye 007 Reloaded

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving - GR SE

Sidste års Wii-opdatering af Rares gamle klassiker har været igennem en HD-behandling. Er det en tredje gennemspilning værd?Indlæser mere indhold