Dansk
Gamereactor
nyheder
Anthem

Anthem-holdet mister endnu en afgørende ansat

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Historien om Anthem må siges at være en tragisk en af slagsen. Ikke bare har udviklingen været omfattende, intens og stressende, selve lanceringen var en katastrofe med dårlige anmeldelser og utilfredse spillere. Siden da har Bioware ikke gjort meget for at forbedre situationen med alt for lidt nyt indhold, og de skrottede sågar deres tidligere afslørede plan for nye udvidelser.

Og til sidst har holdet bag også mistet en række vigtige profiler, og den måske vigtigste for spillets fremtid er nu også smuttet. Som GamingBolt skriver har Chad Robertson afsløret, at han nu forlader Bioware efter 14 års tro tjeneste.

Han sad som "Head of Live Service" hos holdet der lige nu vedligeholder Anthem, og i den forbindelse har han faktisk været chef for hvordan udviklingen af nyt indhold hånteres.

Han forsikrer om at Anthem er "in good hands", men der er ikke meget bevis på dette lige nu. Det vides ikke hvordan spillets fremtid ser ud lige nu, men EA og Bioware holder stadig fast i, at spillet har en lang fremtid foran sig.

Anthem

Relaterede tekster

AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Anthem udkommer i morgen, men Laursen har allerede brugt en uge i Bastion. Læs hans tanker om spillet her.Indlæser mere indhold