Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Antonio Banderas mener at Tom Holland skal spille Zorro

Han er dog allerede Spider-Man og Nathan Drake.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tom Holland har ret travlt, men Antonio Banderas mener alligevel at han er den helt rette til at tage over for ham som en af de filmikoner der har ligget i dvale i mange år - Zorro. Banderas spillede karakteren i The Mask of Zorro fra 1998 og The Legend of Zorro fra 2005, men siden da har der ikke været nogen aktivitet.

Den første af de to blev en massiv succes, men i et interview med ComicBook.com fortæller Banderas, at han mener at Holland er den perfekte arvetager til rollen:

"Yes, I would. I would consider that possibility. Why not? I think during today's interviews I said something like that to somebody... I said that if they call it Zorro, I will do what Anthony Hopkins did in the first movie and so give the torch to somebody else. Tom Holland. I did Uncharted with him, and he's so energetic and fun, and he's got this spark, too. Why not?"

Hvad siger du til den idé?

Antonio Banderas mener at Tom Holland skal spille Zorro


Indlæser mere indhold