Dansk
Gamereactor
nyheder
APB Reloaded

APB Reloaded

Betaen er næsten klar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da APB oprindelig blev lanceret var der stadig mange tvivlsomme designvalg i spillet, samt småfejl som næsten utvivlsomt kunne have været rettet hvis udgiveren Realtime Worlds, havde haft mere tid til at finpudse spillet i dets beta-stadie.

Den nye udgiver Gamers First, der er godt i gang med at gøre klar til en relancering af spillet, er opsat på ikke at lave samme fejl, og har derfor fortalt at man vil begynde den første beta af APB Reloaded allerede i næste måned.

Hvor lang tid betaen vil køre ved vi endnu ikke, men forhåbentlig ville alle vi som spillede det oprindelige spil, få tilbud om at deltage i betaen og se hvad den nye udgiver har gjort for at gøre spiloplevelsen bedre.

APB Reloaded
Billederne er fra det oprindelige APB.
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded

Relaterede tekster

All Points BulletinScore

All Points Bulletin

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Er det mon efterhånden muligt at trække MMO-genren i nye retninger, og er Realtime Worlds i så fald den rette udvikler til at gøre det? Du kan læse vores anmeldelse lige her...

0
APB Reloaded er udkommet på Xbox One

APB Reloaded er udkommet på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Free-to-play spillet APB Reloaded, der udkom i 2010 til PC, er nu landet på Xbox One. Spillet er en form for et MMO, hvor du laver en karakter, og derefter vælger at...Indlæser mere indhold