Dansk
Gamereactor
nyheder
APB Reloaded

APB: Reloaded

Masser af nyheder er planlagt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Realtime Worlds solgte APB-licensen til Gamers First, var der nok mange der havde regnet med en hurtig relancering uden de store forbedringer, men sådan er det ikke gået. Faktisk er de første beta-invitationer først begyndt at blive sendt ud i sidste uge, og tiden siden lukningen af det oprindelige spil, er blevet brugt til at rette de mange fejl og tilføje ekstra fylde til online-spillet.

Mange flere nyheder er dog i planerne, hvilket designer Zak "Qwentle" Littwin har kunnet fortælle på spillets blog. Således har man i planerne at udvide Chaos-spilmuligheden, tilføje en ny spilmulighed ved navn "Turf Wars" og en helt nyt område kaldet "Asylum".

Specielt "Asylum" skulle tilføre spillet nogle helt nye muligheder, samt ændre missionsstrukturen fortæller Zak lettere kryptisk. Desværre ser det ikke ud til at nogle af nyhederne vil blive del af den igangværende beta, men i stedet vil blive tilføjet oplevelsen i fremtiden.

APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded

Relaterede tekster

All Points BulletinScore

All Points Bulletin

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Er det mon efterhånden muligt at trække MMO-genren i nye retninger, og er Realtime Worlds i så fald den rette udvikler til at gøre det? Du kan læse vores anmeldelse lige her...

0
APB Reloaded er udkommet på Xbox One

APB Reloaded er udkommet på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Free-to-play spillet APB Reloaded, der udkom i 2010 til PC, er nu landet på Xbox One. Spillet er en form for et MMO, hvor du laver en karakter, og derefter vælger at...Indlæser mere indhold