Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Apeks annoncerer planer om at nulstille sit Counter-Strike 2 team

Ved at placere hele det nuværende hold på transferlisten.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bestyrelsen ovre i esportsorganisationen Apeks er tydeligvis ikke tilfreds med den seneste præstation af sit Counter-Strike 2 hold, og hvor de i øjeblikket opererer i verden, da der er planer om effektivt at trykke på nulstillingsknappen og genopbygge et hold fra bunden.

Apeks har meddelt, at hele dets Counter-Strike 2 hold er blevet sat på transferlisten, hvilket betyder, at hold kan svømme ind og give et tilbud på hver af spillerens eller trænerens tjenester. Om baggrunden for beslutningen tilføjer Anders Kjær:

"Vi har ikke formået at skabe et hold, der kan præstere på højeste niveau, og vi ser ikke nogen fremtid i holdet, som det ser ud nu. På grund af det er transfernotering af hele holdet en hård, men nødvendig beslutning. Vi vil fortsat være forpligtet til at opbygge et CS-hold, der kan konkurrere med de bedste, og klubben er begejstret for de muligheder, denne genopbygning repræsenterer."

Vi får at vide, at vi kan forvente hyppige opdateringer om spillertransfers og andre udviklinger, efterhånden som genopbygningsprocessen fortsætter.

Counter-Strike 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold