Dansk
Gamereactor
esports

Apeks foretager fyringer, sætter Counter-Strike-divisionen på pause og fokuserer på Valorant-teamet

Udfordrende økonomiske omstændigheder betyder, at organisationen er nødt til at træffe hårde valg, herunder at forlade Fortnite.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Esportsorganisationen Apeks befinder sig i et meget udfordrende økonomisk klima. Holdet har afsløret, at det på grund af økonomiske belastninger skal træffe flere hårde valg for at sikre sin fremtid, og dette inkluderer pause i indsatsen, fyringer og helt ud af scenerne.

I et brev fra Apeks, som kan ses nedenfor, får vi at vide, at fokus nu vil blive lagt på holdets Valorant division, at Counter-Strike holdet vil blive sat på pause, at Fortnite holdet er blevet opløst, da Apeks forlader esporten, og at et ukendt antal medarbejdere (som Apeks beskriver som "de fleste af vores medarbejdere") også er blevet afskediget.

Apeks bestyrelsesformand Ole Anfinnsen udtalte: "Disse vanskelige beslutninger, herunder de midlertidige fyringer og pausen i vores Counter-Strike-division, blev truffet med et tungt hjerte for at sikre en bæredygtig fremtid for Apeks. At investere i Apeks har været et kærlighedsarbejde for mig. Mit engagement i teamet og den vision, vi alle deler, forbliver urokkeligt. Vi er fast besluttet på at overvinde disse udfordringer og komme stærkere ud af det end nogensinde. Tak for din forståelse og fortsatte støtte."

Apeks foretager fyringer, sætter Counter-Strike-divisionen på pause og fokuserer på Valorant-teamet


Indlæser mere indhold