Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series Year 4 Split 2 starter i denne uge

Tidsplanen for turneringen er lagt, ligesom prissætning og deltagelse i hold.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den anden opdeling af det fjerde år af Apex Legends Global Series er næsten her. Turneringen skydes i gang i denne uge med den første af flere konkurrencedage, der løber hele vejen, indtil en finale afholdes i midten af juli.

Med alt dette på vej har Respawn nu afsløret den fulde udsendelsesplan for turneringen, samt hvilke hold der deltager, og ligeledes hvordan præmiepuljen vil blive fordelt.

Du kan se udsendelsesplanen og holdene for EMEA-regionen nedenfor, og du kan gå herover for at finde de samme oplysninger for divisionerne Nordamerika, APAC Nord og APAC Syd.

I henhold til præmiefordelingen vil den samlede præmiepulje være $500.000, men den vil blive ligeligt fordelt mellem de fire regioner, hvilket betyder, at $125.000 vil være på bordet for hver region. Disse $125.000 vil derefter blive delt mellem de 30 bedste hold i slutningen af sæsonen, hvor vinderen får $20.000, og resten af optjeningspositionerne gradvist får mindre pengepræmie.

Vil du se ALGS Year 4 Split 2 ?

Apex LegendsApex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold