Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Arma III

Apex-udvidelsen til Arma III er ude nu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bohemia Interactive har i dag udgivet Apex, en ny udvidelse til Arma III. Køber man udvidelsen får man adgang til en ny ø, Tanoa, 13 våben, 10 køretøjer og en ny co-op-kampagne. Udvidelsen er tilgængelig nu på Steam for €29.99, og du kan se lanceringstraileren nedenfor.

Selv hvis du ikke køber udvidelsen, er der i dag landet en ny patch til spillet også. Patch 1.62 tilføjer en masse rettelser og forbedringer, som du kan finde detaljer om på Armas officielle website.

I anledning af lanceringen har Bohemia Interactive i øvrigt sendt os en stuepalme af en eller anden art. Indtil videre har vi vandet den og stillet den i Gamereactor Lives studie. Den har tilsyneladende klaret turen med posten med bravour.

HQ
Arma III

Relaterede tekster

Arma IIIScore

Arma III

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Bohemia åbner op for deres krigssimulation endnu engang, hvor soldater er soldater og brugervenlighed er en myte

2
Rygte: Arma 4 er under udvikling

Rygte: Arma 4 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der er rigtig mange store skydespilsserier på markedet, og det er ikke alle der nyder godt af stor bevågenhed, og kan overleve med så meget konkurrence. Arma-serien fra...Indlæser mere indhold