Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Apple HomePod Mini

Apple skrumper den store, dyre HomePod, og resultatet er et slankere og bedre produkt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Jeg anmeldte for nylig den store HomePod, og var generelt imponeret over lydkvalitet, Siri og konstruktion. Men samtidig er jeg da klar over, at med en pris på over 2500 kroner, så er den ikke ligefrem noget impulskøb, tværtimod. Men hvis du ønsker at dyppe tæerne i Apple HomeKit, og Siri, men ikke har brug for tung bas og spatial audio, så har Apple en løsning.

HQ

For Apple har også sat HomePod Mini til salg herhjemme, og dette er, sammen med Mac Mini, måske en af de eneste produkter i deres line-up, hvor "konkurrencedygtig prissætning" er blandt de centrale lyspunkter.

Apple HomePod Mini

Først og fremmest er selve ideen bag konstruktionen den samme. Den relativt lille højtaler er omfattet af lækkert, blødt mesh-stof, og ulig den store HomePod fås Mini i langt mere legesyge farver, fra orange til gul. Der er det samme display på toppen, der er touch-sensitivt, og som kan bruge farver og anden ikonografi til at orientere dig om temperatur og luftfugtighed, for den har nemlig de samme sensorer som storebror. Det skal dog siges, at strømkablet ikke er aftageligt, og det er en skam.

899 skal den stå dig i, og du får altså ret meget for pengene her. Ligesom med Sonos får du stort set samtlige features i samme, mere kompakte pakke. Den er sfærisk, snarere end cylinderformet, men derudover er der Handoff for Apple Music, samtaleanlæg, sende og modtage beskeder, afspille radiostationer og alle de andre ting vi forventer at en smart højtaler skal kunne i 2023.

Dette er en annonce:

Desuden gælder al den samme ros jeg gav til HomePod i forhold til brugerfladeelementerne i iOS, der gør det decideret sømløst at afspille i forskellige rum, eller skabe grupperinger af højtalere i hjemmet. Det er ikke som sådan fordi at Apple gør det bedre end Google i forhold til at agere rygrad i det smarte hjem, men de er meget, meget tættere på end jeg umiddelbart ville have troet.

Så hvordan lyder den her mindre, billigere HomePod? I direkte konkurrence med eksempelvis en Google Nest, eller måske en Sonos Era 100, så vil du, næsten uden tvivl, blive positivt overrasket over hvor meget Apple gør med så lidt teoretisk plads her.

Apple HomePod Mini

Der er en enkelt driver og to passive radiatorer, og de leverer tilsammen et 360 graders lydfelt, og derfor føles lydniveau og afbalancering også jævn ligegyldig hvordan du placerer HomePod Mini. Der er fire mikrofoner, der både bruges til at aktivere Siri, men som samtidig også konstant justerer lyden alt efter genre, objekter og den slags.

Dette er en annonce:

Resultatet er faktisk at dette nok er den lille, kompakte smarthøjtaler det lyder bedst udelukkende målt på lydkvalitet når man hører musik, eller podcasts og radio for den sags skyld.

Du kan stadig købe noget der ligner tre Google Nest Mini for samme pris, så på den måde er det her stadig et Apple-produkt, men som startskud til et smart hjem, så er det her en billigere og elegant måde at gøre HomeKit til din base.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold