Dansk
Gamereactor
lifestyle

Apple iPhone-salget er faldet over hele kloden

Ifølge de seneste resultater fra Apple selv har iPhone oplevet et fald i efterspørgslen i næsten alle lande.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Salget af Apples iPhone er faldet i næsten alle lande. Efterspørgslen er faldet med mere end 10 % i de første tre måneder og er faldet overalt undtagen i Europa.

Samlet set er Apples indtægter faldet med 4% for $ 90.8 milliarder. Det er det største fald i omsætningen i over et år, men forventningerne var faktisk værre. Covid-relaterede forsyningsforstyrrelser forårsagede tilsyneladende en ændring i tallene, og Apple mener, at tallene vil vende tilbage til det normale, efterhånden som nye projekter lanceres.

Gil Luria, senior softwareanalytiker hos DA Davidson, fortalte BBC, at Apple kunne klare sig godt i Kina, fordi "med hensyn til funktioner, funktionalitet og prestige har iPhone stadig en fordel i forhold til ethvert andet håndsæt."

I betragtning af tingenes økonomiske tilstand lige nu kan det være ret svært for mange at overveje at købe den dyrere iPhone i forhold til billigere Android-tilbud, og der er også følelsen af, at du måske ikke behøver at opgradere til den nyeste iPhone hvert år, hvis du allerede har en anstændig.

Dette er en annonce:
Apple iPhone-salget er faldet over hele kloden


Indlæser mere indhold