Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Apple vinder appelsag i retten mod Epic Games

Retten opretholder derfor samme dom fra 2021.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i 2021 bestemte retten at Apple, i brede træk, ikke direkte forbrød sig imod nogle love ved ikke at tillade andre konkurrerende appstores på iOS-platformen. Epic valgte at anke den dom, men her to år efter er udfaldet det samme.

Bloomberg kan bekræfte at retten har valgt at afvise appellen, og opretholder derfor samme dom som fra 2021 - dermed har Epic tabt igen, og Fortnite er fortsat ikke tilgængelig på iOS. Efter den første retsag bad Epic Sweeney Apple om at genetablere Fortnite på iOS' AppStore, men Apple afviste.

"There is a lively and important debate about the role played in our economy and democracy by online transaction platforms with market power. Our job as a federal court of appeals, however, is not to resolve that debate — nor could we even attempt to do so. Instead, in this decision, we faithfully applied existing precedent to the facts," siger det panel af dommere, der har afgjort appellen.

Hverken Apple eller Epic Games har kommenteret på sagen, der opstod efter at Epic forsøgte at undgå at betale AppStore-afgiften på 30% på de mikrotransaktioner der blev købt i iOS-versionen af Fortnite.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold