Dansk
Gamereactor
nyheder
Alien: Isolation

Arbejder Creative Assembly på en Alien: Isolation-efterfølger?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alien: Isolation var en stor succes blandt kritikere og forbrugere, men selvom spillet formåede at sælge over to millioner eksemplarer, så levede det ikke helt op til SEGA's forskruede interne forventninger. Derfor har der hersket tvivl om en efterfølger, men det lader nu til at ske.

For nylig blev studiet Crytek Black Sea opkøbt af SEGA og givet til udvikleren Creative Assembly som Creative Assembly Sofia, og i den forbindelse er studiet begyndt at hyre til et nyt stort projekt.

I samme ombæring har den kommende måneds Official PlayStation Magazine hørt et saftigt rygte, der gerne skulle indikere at de hyrer så de kan lave et nyt Alien-spil. Citatet ser således ud (via PSU):

''Our sources tell us that after work is finished on Halo Wars 2, a new Alien game may start development over at Alien Isolation dev, Creative Assembly.''

Så du gerne at Creative Assembly lavede en efterfølger?

Alien: Isolation

Relaterede tekster

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ANMELDELSE. Skrevet af Oliver Thulin

Creative Assembly har sat sig for at give fansene det ultimative Alien-spil. En skrækslagen og imponeret Oliver Thulin fælder den endelige dom.Indlæser mere indhold