Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Middle-earth: Shadow of War

Arbejder Shadow of War-udvikleren på et science fiction-spil?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere i dag kunne vi rapportere, at Monolith, folkene bag Middle-earth: Shadow of War og forgængeren, arbejder på et nyt projekt der også vil benytte Nemesis-systemet, og derfor blev det selvfølgelig antaget at der er tale om endnu et kapitel i serien. Men tøv en kende, for noget kunne tyde på at de også udforsker andre genrer.

Endnu et jobopslag fra studiet er dukket op, og her fremgår det naturligvis at den pågældende ansatte skal elske fjernsyn, film, bøger og tegneserier, men når det gælder hvilke genre der er vigtige, så står der noget interessant.

Stillingen som forfatter kræver nemlig "a love of fantasy and science fiction," og hvorimod Tolkiens Lord of the Rings-univers så sandelig falder ind under fantasy, så står science fiction flere gange i opslaget.

Dette betyder ikke nødvendigvis at de arbejder på et science fiction-spil, men hvorfor nævne det overhovedet, hvis der "bare" var tale om endnu et Lord of the Rings-spil?

Middle-earth: Shadow of War

Relaterede teksterIndlæser mere indhold