Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Arcade Alarm Clock

Har du nu siddet oppe hele natten igen? Vågn op din dovne gamer!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Friture-osen står omkring mig, mit hår er uglet og mine håndflader er vådere end den gennemsnitlige danske kyststrækning. Jeg har stået foran arkademaskinerne på den lokale Kina Grill i otte stive timer, og mine lommer er snart tømt for de mønter, jeg igennem flere måneder har sparet sammen til denne dag. Aah, de dejlige minder...

HQ

Arkademaskiner er desværre ikke en del af vores hverdag på samme måde som de var før i tiden, men der findes en lille gadget, som forsøger at bringe noget af stemningen tilbage.
Dette vækkeur er en miniatureudgave af de gamle maskiner, og efter at have brugt de små joysticks til at sætte alarmen, kan du nu sove trygt med vished om en nostalgisk opvågnen.

Set hos: Lazy Bone

Arcade Alarm Clock
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold