Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 4

Årets design/teknik 2014

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Årets design/teknik 2014 var:

Far Cry 4
Med Ubisofts skydespil fik vi en kombination af god teknik og smukt design. Vi sad flere gange med munden åben over hvor flot Kyrats bjerglandskab var realiseret. Her var et sted, som vi gerne ville bo (udover naturligvis at det ikke findes og er fyldt med død og ødelæggelse). Solstråler kælede for de snedækkede landskaber og et rigt dyreliv fik os til at tro på omgivelserne.

Ubisoft tog også deres gode erfaringer fra deres andre titler, som Splinter Cell og Assassin's Creed, og tilføjede en herlig multiplayer, hvor man endda kunne invitere en ven med, som ikke engang havde spillet. Og så var der Pagan Min, som vi gerne havde set mere til, han var en velrealiseret galning designet, så vi troede på ham.

Far Cry 4 er muligvis det kønneste spil, vi har spillet på PlayStation 4 og en pragtfuld oplevelse på PC. Alt fra naturen til lyseffekterne imponerede, og det veludførte stemmeskuespil gjorde at vi virkelig blev draget ind af miljøet og historien. Sådan skal godt design kombineres med solid teknik.

Far Cry 4

Relaterede tekster

0
Far Cry 4: Overrun DLC - Livestream Replay

Far Cry 4: Overrun DLC - Livestream Replay

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi tog turen i Ubisofts Far Cry 4 med den nyligt udgivne Overrun-pakke. Er du gået glip af DLC-udgivelsen, så kan du få styr på indholdet lige her. Ubisofts Far Cry 4...Indlæser mere indhold