Dansk
Gamereactor
nyheder
Sly Collection

Årets håndholdte 2014

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Årets håndholdte 2014 var:

Sly Collection - PS Vita
Vi havde egentligt lovet os selv ikke at tage nogen form for genudgivelser med på listen over håndholdte spil, og derved behandle dem på lige fod med årets spil-kategorien, men når nu den her (og på sin vis Pókemon) var så fortræffeligt skruet sammen, så vi ingen anden udvej. Child of Light må så leve med en lille anerkendelse i denne tekst og priserne andetsteds. Men tilbage til Sly.

Den lille tyvagtige vaskebjørn stjal vores hjerter på PS Vita. Pludselig føltes det om om, at det var, hvor serien hørte til. Selvom det reelt set er en opsamler på et nyt format, ryger den derfor med på listen over håndholdte spil, ikke mindst fordi vi har været så pokkers godt underholdt, men også fordi det var en perlerække af gode spil.

Og så endte den håndholdte kategori alligevel med at blive lige så lang som de fleste andre. Det er nok også ganske sigende for vores måde at spille på de håndholdte på. Vi lokkes til med løfterne om lidt hurtig underholdning, men ender oftest med at bruge flere timer end beregnet her. Takket være stærke personligheder som Sly, Mario, Kirby, Erik, Bigby Wolf, Groudon og Kyogre i miniformat.

Sly Collection

Relaterede tekster

7
Sly CollectionScore

Sly Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Sly Cooper-serien klemmes ned på Sonys håndholdte. Er det godt eller skidt? Magnus har svaret.

Sly CollectionScore

Sly Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det er tid til endnu en samling klassikere til PlayStation 3. Mestertyven Sly og hans kumpaner Bentley og Murray er tilbage i højopløst pragt.

5
Årets håndholdte 2014

Årets håndholdte 2014

NYHED. Skrevet af Lee West

Årets håndholdte 2014 var: Sly Collection - PS Vita Vi havde egentligt lovet os selv ikke at tage nogen form for genudgivelser med på listen over håndholdte spil, og...

0
Spilhulen 8

Spilhulen 8

NYHED. Skrevet af Lee West

Se med lige her når Jeanet fortæller



Indlæser mere indhold