i
goty Goty
Læs anmeldelsen

The Elder Scrolls V: Skyrim

Hvad gør man, når den verden man bydes på konstant forbløffer og drager? Svaret for det meste af Gamereactors redaktion er: så spiller man hver eneste gang man har et ledigt øjeblik. Lee beskrev oplevelsen på Gamereactor.dk med ordene: “Øjeblikket hvor jeg indser, at jeg elsker Skyrim, indtræffer en nat, hvor jeg rider gennem et øde sumpområde. Vandhullerne giver genskin i månelyset. I det fjerne kan jeg høre lyden af en ulv der hyler. Krogede træer truer med at fange min sidste fornemmelse af sikkerhed. Pludselig springer en skræmt hjort ind foran min tonstunge bryggershest. Det gipper let i mig. Lyden af de lette plask i den tågede sump akkompagnerer lyden fra min hests hove. Vi løber nærmest om kap, hjorten og jeg. Det er næsten så jeg kan føle den kølige natteluft mod mit arrede ansigt. Jeg begynder at kunne ane stjerner på nattehimlen. Jeg føler mig oprigtig lykkelig. Både som min karakter, men også som gamer. For pokker hvor har jeg savnet at blive revet med af et spil. Sådan for alvor. Jeg elsker Skyrim.”

Det er svært at sætte en finger på præcis hvornår øjeblikket indtræffer, men det er sikkert at det gør, hvis man giver oplevelsen mere end bare en times flygtig overfladebehandling. For Skyrim er beviset på at summen kan være større end de enkelte elementer. Elder Scrolls V er ikke uden sine tekniske brister, selvom det er langt bedre end Oblivion. Alligevel betyder det intet, når man lader sig rive med af stemningen. Lytter til den smukke musik, suger til sig af det fantastiske stemmeskuespil, betragter de overbevisende landskaber og den utroligt levende verden eller bare bladrer i stjernetegnsmenuerne. Her er et rollespil, der oser af kærlighed til genren, og en vilje til at forbinde klassisk med nytænkning. Vi elsker Skyrim og er ikke bange for at erklære det årets spil 2011.

Stem på dit favoritspil >>
Kommenter tekst

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


Kommentarer
 
Hvilket er dit favoritspil i år?
Vær med til at stemme! >>