Dansk
Gamereactor
nyheder
Ark: Survival Ascended

ARK: Survival Ascended er nu dyrere og inkluderer ikke Ark 2

Til gengæld får du så det originale spils udvidelser med i prisen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikler Studio Wildcard afslørede for nylig ARK: Survival Ascended, et Unreal Engine 5 remake af det originale spil, der ankommer senere på året. Men de fik samtidig kritik fordi at samtidig lukker de for serverne til ARK: Survival Evolved, og dermed tvinger spillerne til at betale $49,99 for det nye spil - ikke bare det, de skal også betale for samtlige udvidelser igen. Men de fik dog Ark 2 med i prisen, når det så kommer i udgangen af 2024.

Og så alligevel ikke, for efter massiv kritik har Wildcard nu lavet planerne lidt om. I en pressemeddelelse slår de fast at de nu hæver prisen på Survival Ascended til $59,99, de fjerner også Ark 2 som en del af aftalen - til gengæld får man nu alle udvidelser med i prisen.

De ændrer dog ikke på at Survival Evolved lukker ned, så du er tvunget til at købe et spil igen, hvis du fortsat vil spille Ark, når Survival Ascended så lander.

"We appreciate your patience as we digested the feedback and consulted with our partners to revise our upcoming plans. As always, we're very grateful to have such a passionate player base, and we hear and understand your concerns. We've decided to make some changes and provide additional information as to why we're taking this approach.

Ark: Survival Ascended

Relaterede teksterIndlæser mere indhold