Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved har fået udgivelsesdato på Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ARK: Survival Evolved trives stadig i bedste velgående, til trods for at en række stærke konkurrenter i samme genre er brudt frem. Studio Wildcard har løbende introduceret nyt indhold til spillet, og nu kan man snart tage oplevelsen med på farten på sin Switch-konsol.

Studio Wildcard har nemlig afsløret via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor, at spillet står til at udkomme på Nintendo Switch d. 30 november til en pris på $49.99.

Studiet udtalte tilbage i marts, at Switch-versionen vil indeholde "the complete contents and features of the original game", og de har desuden produceret en sjov live-action trailer i anledning af afsløringen. Den kan du se herunder.

Skal du spille ARK: Survival Evolved på Switch?

HQ
ARK: Survival Evolved

Relaterede tekster

4
ARK: Survival EvolvedScore

ARK: Survival Evolved

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Det overraskende hit er ankommet i færdig version på konsollerne - men hvordan er det endelige produkt?Indlæser mere indhold