Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved passerer 12 millioner spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ARK: Survival Evolved lod til at ramme en nerve på markedet fra start af, og spillets ekstreme popularitet er kun vokset siden da, særligt efter at det blandt andet er udkommet på Xbox One og PlayStation 4. For nylig udgav de en ny udvidelse til spillet, kaldet Aberration, og det har åbenbart propelleret spillet yderligere fremad, for nu kan Studio Wildcard levere stærke tal.

Wildcard kan nu afsløre, at ved hjælp af Aberration har ARK: Survival Evolved passeret 12 millioner spillere. Desuden kan Wildcard afsløre i samme pressemeddelelse, at spillet nu understøtter crossplay imellem Xbox One og Windows 10. Spillet er desuden blevet en Xbox Play Anywhere-titel, der betyder, at køber du spillet gennem Windows 10 Store eller Xbox Store, så får du en digital kopi til begge platforme.

Til sidst indeholder meddelelsen en række billeder af den opdaterede T-Rex-karaktermodel, og de lover at flere opdateringer der findpudser oplevelsen bliver gjort tilgængelig løbende.

ARK: Survival Evolved
ARK: Survival Evolved
ARK: Survival Evolved

Relaterede tekster

4
ARK: Survival EvolvedScore

ARK: Survival Evolved

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Det overraskende hit er ankommet i færdig version på konsollerne - men hvordan er det endelige produkt?Indlæser mere indhold