Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved-udvikler svarer på spørgsmål fra fans

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når et spil er under udvikling er der ofte mange ubesvarede spørgsmål, og det har også været tilfældet for Early Access-spillet ARK: Survival Evolved. Heldigvis har udvikleren bag spillet, Studio Wildcard, accepteret tilbudet fra GameSpot, der har ladet deres brugere få muligheden for at spørge udvikleren om en række spørgsmål omkring spillet.

Der bliver blandt andet spurgt ind til splitscreen-muligheder på PC, om udvikleren overvejer at tilføje overnaturlige elemtner til deres spil, samt om det en dag bliver muligt for Windows 10, Steam samt Xbox One-ejere at spille sammen på tværs af alle platformene.

Artiklen er ganske interessant, men også ganske lang, så hvis du har en god kaffepause hvor du triller tommelfingre kunne det være en smart idé at læse artiklen, hvilket du kan gøre her.

ARK: Survival Evolved

Relaterede tekster

4
ARK: Survival EvolvedScore

ARK: Survival Evolved

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Det overraskende hit er ankommet i færdig version på konsollerne - men hvordan er det endelige produkt?Indlæser mere indhold