Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Recore

Armature arbejder ikke på ReCore 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft mangler eksklusive titler, det er helt sikkert, og tilbage i 2016 fik de faktisk sådan en via et partnerskab med udvikleren Armature Studio. Det hed Recore, og selvom spillet ikke var nogen gigantisk salgssucces, så var der nok gode ideer til at fans en gang imellem spørger til en efterfølger.

Sådan en er dog desværre ikke under udvikling. En stor fan <a href="https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/8ssuu6/so_armature_just_told_me_recore_2_is_not_a_thing/"kontaktede</a> nemlig studiet direkte, og fik følgende svar:

"Unfortunately no, Recore 2 is not currently in development. That said we do have two original titles in development at the moment, in addition to all the development support we are providing for Fortnite"

Desværre folkens. Hvad synes du om Recore?

Recore

Relaterede tekster

8
RecoreScore

Recore

ANMELDELSE. Skrevet af Lisa Dahlgren

Keiji Inafune, Armature Studios, forventningerne er høje til Recore, men kan spillet levere?Indlæser mere indhold