Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Armored Core VI: Fires of Rubicon har ingen co-op

Der kommer dog til at være en måde hvorpå spillere kan konkurrere med hinanden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

FromSoftware har det med at tilbyde multiplayer på en lidt mere obskur måde, nemlig i den forstand at du kan fremmane andre spillere som hjælpere, men også risikere at blive invaderet af andre, som ønsker dig ondt.

Så hvordan fungerer det i det kommende Armored Core VI: Fires of Rubicon, som står til at afsked med mange af de faste størrelser vi kender fra studiets andre spil? I et nyt interview med IGN Japan fortæller instruktør Masaru Yamamura, at der i hvert fald ikke er co-op i kampagnen:

"On the other hand, in the story mode, which is the main part of the game, we have chosen not to include cooperative play because we want to emphasize the dynamic action, the free-running of your unit, and the active changes you can make during missions. We are focusing on the intense experience that can only be realized in single-player mode."

Han bekræfter dog at der er måder hvorpå spillere kan konkurrere med hinanden, men det vides ikke om det ligesom er aktivt eller ej.

HQ
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterede teksterIndlæser mere indhold