Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Armored Core VI indtager førstepladsen på listen over bedst sælgende fysiske spil i England

Armored Core er vist ikke længere en niche-serie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Amored Core VI: Fires of Rubicon udkom i fredags og ligger allerede nummer ét på listen over bedst sælgende fysiske spil i England.

Genoplivningen af Armored Core, som i en "pre-Souls"-æra blev betragtet som en niche mech-serie, er bevis på, at stort set alt, From Software kaster sig over, vil gå som varmt brød nu til dags. Vi forventer naturligvis ikke Elden Ring-lignende salgstal fra AC6, men det er åbenlyst, at Souls-spillene og Elden Ring har givet fans tiltro til, at den japanske udvikler også kan brillere uden for sin comfort zone af mørke fantasy-spil.

Resten af top 10'en er ikke overraskende fuld af velkendte titler såsom Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, FIFA 23 og Hogwarts Legacy. Tjek hele listen ud nedenfor:


  1. Armored Core VI: Fires of Rubicon

  2. Mario Kart 8 Deluxe

  3. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  4. FIFA 23

  5. Hogwarts Legacy

  6. LEGO Star Wars: The Skywalker Sage

  7. Mortal Kombat 11 Ultimate

  8. Minecraft (Switch)

  9. The Witcher III: Wild Hunt GOTY Edition

  10. Grand Theft Auto V

Har du fået spillet Armored Core VI: Fires of Rubicon endnu? Undertegnede har spillet installeret på sin Xbox, men ikke haft tid til at prøve det endnu. Det skal nok blive godt.

Tak, PushSquare.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterede teksterIndlæser mere indhold