Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Army of Two: The 40th Day

Army of Two: The 40th Day

Demo nu klar til guldmedlemmer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er måske ikke det mest smarte træk at drage i krig med en ishockey-maske klisteret fast til ansigtet eller en guldlegeret AK47 mellem hænderne, men Army of Two: The 40th Day er det rasende ligegyldigt. Her handler det om at se cool ud mens man nedlægger terrorister i hobetal.

Hvor cool kan du se fra i dag, hvor EA og Microsoft har meddelt, at en demo af Army of Two: The 40th Day er klar til ejerne af en Xbox 360 med et guldmedlemsskab. Demoen indeholder en bid af første bane, og den kan spilles i både splitscreen og co-op over nettet.

Army of Two: The 40th Day
Army of Two: The 40th Day
Army of Two: The 40th Day

Relaterede tekster

Army of Two: The 40th DayScore

Army of Two: The 40th Day

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Bregnbak

Lejesoldaternes svar på Beavis and Butthead er tilbage, klar til at dele nye co-op øretæver ud. Michael Bregnbak har sammen med en ven sat sig til rette i sofaen, og fortæller her alt...Indlæser mere indhold