Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

Arrival-DLC klar på Xbox Live

Den sidste udvidelse til Mass Effect 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er en af de mange der ligesom undertegnede ikke kan få nok af Mass Effect 2, vil det sikkert glæde dig at vide at den sidste udvidelsespakke, kaldet "Arrival" nu er tilgængelig på Xbox Live Marketplace.

Denne gang bliver Shepard sendt på en redningsaktion uden resten af mandskabet, hvor det er en Alliance-agent med informationer om Reapers'ne der skal reddes. Der loves tre nye achievements, samt et par ekstra timers spil for en pris på 560 Microsoft Points og 780 megabyte data på din harddisk.

Mass Effect 2

Relaterede tekster

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold