Dansk
Gamereactor
nyheder
Helldivers II

Arrowhead CEO markerer at Sony dropper PSN-kravet til Helldivers 2

Johan Pilestedt bruger alle de negative brugeranmeldelser på Steam ganske originalt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligt mandag kunne vi fortælle, at Sony havde droppet kravet om at man skulle forbinde en PlayStation Network-profil med Steam for at kunne spille Helldivers II på PC.

I løbet af de tre dage der gik, fra meddelelsen kom ud tidligt fredag morgen og til Sony vendte 180 grader på deres beslutning, nåede spillet at blive trukket fra hylderne i mere end 170 lande (da PSN ikke er tilgængelig i disse områder og Helldivers II dermed ville blive uspilleligt) og spillet nåede op på knap 300.000 negative brugeranmeldelser på Steam.

Sony skød nærmest Arrowheads massive hit ned med en enkelt meget upopulær beslutning, men nu da denne beslutning er blevet droppet, er man gået i gang med at slikke sårene og Arrowheads' CEO Johan Pilestedt forsøger med ret god humor, at få spillerne tilbage på hans side igen.

Billedet, som du kan se i hans post på mediet X, viser grafen over weekendens negative brugeranmeldelser på Steam, som han har planlagt at gøre til en kappe til spillerne i Helldivers 2. En beslutning som de fleste spillere har været helt tilfredse med - og vi er ret sikre på, at den nye beklædningsgenstand bliver gratis.

Helldivers II

Relaterede tekster

Helldivers IIScore

Helldivers II

ANMELDELSE. Skrevet af Conny Andersson

Selv om han aldrig meldte sig til hæren, ligger verdens skæbne nu i hænderne på Conny, som har slagtet insekter i en rasende fart de sidste par dage...Indlæser mere indhold