Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Hardware Awards 2021: Bedste Tastatur

Et tastatur er altafgørende for en god oplevelse, men det kan være et jungle at navigere i. Vi guider dig til de bedste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tastaturet er gamerens bedste ven, i hvert fald så længe det gør hvad det skal, ikke laver dobbelttryk, og ikke ender smadret ind i skærmen i rå frustration. Markedet er, pænt sagt, oversvømmet, og hvert år kommer der hurtigere, bedre, mere holdbare, mere ergonomiske produkter med flere features til, og man har ikke megen chance for at finde ud af hvad der er bedst, og hvad man foretrækker da der selv inden for mainstream-produkter findes et utal af kombinationer og muligheder.

Tastaturer til gaming, tastaturer til ren produktion, tastaturer til kreativt arbejde - de skal kunne mange ting, og vi har testet et utal af dem i 2021. Så lad os så lige få kigget på hvilke der er de bedste.

Hardware Awards 2021: Bedste Tastatur

Vinder: Mountain Everest Max

Vi havde godt nok ret høje forventninger efter at have testet en mus fra Mountain, på trods af at være et nyt mærke, så var det klart at her var der tale om produkter der klart var lavet af erfarne folk med ben i næsen, og en meget klar vision for hvad man vil.

Dette er en annonce:

Her er et modulært keyboard, men lad os være ærlige, vi bruger det med alle moduler, og det vil de fleste andre nok også, altså håndledsstøtte, numerisk tastatur og mediekontrolmodul. Men når Mountain skriver modulært, så mener de det faktisk, og kontakterne i selve tastaturet kan skiftes hvis man en dag ikke lige føler for at bruge røde MX-kontakter, men hellere vil have sølv, eller den forbudte blå. Selv de små display-taster over det numeriske tastatur kan skiftes - men det er digitalt.

Herudover er der meget usædvanligt også understøttelse af andres software, Razers Chroma-system, og et nyt og væsentligt anderledes system til fødderne under tastaturet.

Selve tastaturet er også ret gennemført, og ganske lækkert lavet, og driversoftwaren er rent faktisk både funktionel og god at bruge samtidig.

Dette er en annonce:

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Tastatur

Vinder: Keychron K2 Wireless

Keychron er mest kendt fra modding-scenen, hvor man kan købe mange af deres keyboards i hele eller halve stykker, men deres komplette tastaturer med Gateron-kontakter er ærlig talt fantastiske. K2 er trådløst i 75% format, batteriet holder i flere uger - og kan oplades via USB.

Produktionskvaliteten er fantastisk, særligt med tanke på at det kun koster 600 kroner, og så virker det også til Mac. Trådløse TKL-tastaturer er sjældne, og særligt hvis de skal være billige og bygget godt. Så må du overleve at det kører med Bluetooth og ikke radiobølger.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Tastatur

Vinder: Razer Blackwidow V3 Pro

Razers måske nye topmodel er trådløs, og det betyder desværre også dyr med et prisskilt på 1800 kroner, men til gengæld er det lækkert lavet med topplade i aluminium, dobbeltstøbte taster og Razers egne kontakter, samt, naturligvis, en magnetisk håndledsstøtte og det nyklassiske mediehjul.

Der er stadigæk kablet forbindelse via et Speedflex-kabel, og du kan have både kablet, radiobølger og Bluetooth tilsluttet samtidig. Den trådløse forbindelse er klippestabil, og det betyder ret meget, til gengæld er batterilevetiden knapt så imponerende og ligger typisk på 15 timer, eller to dages brug.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Tastatur

Vinder: Corsair K70 TKL

TKL-tastaturer er blevet ret populære, men jeg er næppe den eneste der ikke helt forstår at mindre tastaturer med færre muligheder skal koste mere, 1100 kroner i det her tilfælde, hvor det meget populære K70-tastatur og dets Corsair-klassiske rullehjul og teknologi fra flagskibsmodellen, hvilket betyder 8000Hz polling-rate, ikke er så meget dyrere. Det tilsluttes med USB-C, og det er virkelig solidt lavet.

Designet er med fritlagt bund, der er en turneringsknap der gør alt baggrundslys statisk, og stopper dine makroer. Sammen med røde eller Speed MX-kontakter er der dobbeltstøbte taster.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Tastatur


Indlæser mere indhold