Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Hardware Awards 2021: Bedste Mus

Nøj der er mange er mus at holde styr på, men vi kårer altså her de absolut bedste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den her kategori er faktisk dedikeret til mus helt generelt, men selvom at det så sandelig er tilladt for kontormus, eller mus primært designet til produktivitet at vinde indpas i denne kategori, så er det altså gaming-mus der har imponeret i 2021.

Gaming-mus er en mærkelig ting; mange hundrede, nogle gange over tusinde kroner for en smule plastik synes som altid problematisk. Men det er også værktøjet der er forskellen imellem liv og død, og med mange timer brugt foran computeren er det også vigtigt med komfort og præcision.

Tendensen har været gående imod ekstremt mange letvægtsmodeller, nogle med honeycomb-struktur, andre klarer den på traditionel vis, og generelt har mange firmaer markedsført mere enkle designs med fokus på basisfunktionalitet og god sporing. Hvem der så har ret i at netop de har den bedste sporing, de hurtigste optiske kontakter, det må tiden vise. Konkurrence er i hvert fald godt.

Hardware Awards 2021: Bedste Mus
Dette er en annonce:

Vinder: Corsair Sabre RGB Pro Wireless

8000Hz - det er det nye sort hvis man spørger Corsair, der med Sabre RGB Pro har givet os en letvægtsbaseret esportsmus med 8000Hz polling-rate og en 3392-sensor.

Der sidder dobbelte Omron-knapper i dyret, men vigtigere så er den med en vejledende pris på 449 kroner til at betale.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Dette er en annonce:
Hardware Awards 2021: Bedste Mus

Vinder: Steelseries Prime 5

Selvom Prime 5 er en stor mus efter moderne esportsstandard, så er den med kun 71 gram stadig en letvægter for de fleste andre. Den er udstyret med en Liftoff-sensor, således at den stopper med at spore så snart den løftes en prædefineret højde fra underlaget. Det er ret genialt.

Den har Steelseries' nye og dyre opto-magnetiske kontakter, der aktiveres igennem en kraftig fjeder. Højre og venstre knap både lyder og føles forskelligt, så du er aldrig i tvivl om hvad der er hvad. Det et den store TrueMove Pro+ sensor der er i musen, som så sandelig heller ikke er noget minus.

Og så til det rene blær, en OLED-skærm i bunden af musen så man kan indstille den uden software - jamen altså, så kan man ikke ønske sig mere.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Mus

Vinder: Razer Basilisk V3

Valgfri, trinløst musehjul er det store salgstrick her, kombineret med en tommelstøtte, fuldt programmebart layout, inklusiv en sniperknap i en god ergonomisk indpakning.

De primære knapper kan aktiveres hele to steder, og have hver sin funktion, og musen kan sågar selv finde ud af at skifte imellem trinvis scrolling og "frit spin", som det så smukt hedder på amerikansk. Hjulet er også lavet noget bedre end man ofte ser, og det er rart at mærke at musehjulet ikke bare er fra nederste hylde, som man ofte kan føle.

Kontakterne er af anden generation af Razers optiske, der er 26.000 DPI-sensor i, og det virker. Prisen er endda ikke engang helt åndssvag.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Mus

Vinder: Corsair M65

Den klassiske Corsair-mus er blevet opdateret, men den store "sniper"-knap i rød har man beholdt, og det samme med en overflade i overraskende blødt plastik, samt en tommelfingerstøtte. På trods af at man rent faktisk har råd til den, så er der både ekstra vægte, og DPI der lader sig indstille en enkelt DPI af gange - tak for det.

Der er 8000Hz polling-rate, 26.000 DPI-sensor, og det helt klassiske M65-design, hvor der er hult under håndledsroden. Klassisk på den gode måde.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Mus


Indlæser mere indhold