Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

HOT 2022 (3)

Der er mange flere spil at glæde sig til i 2022 end dem HOT-serien har haft plads til at dække, men her kommer det sidste kapitel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2022 bliver, ligesom alle andre år i den travle spilbranche, ganske tætpakket, men måske bliver selve volumen på de signifikante lanceringer en kende forøget, eftersom der efterhånden er lidt af et efterslæb fra de to foregående år.

Vi har allerede lavet ét kig fremad i form af vores faste "Redaktøren ser frem", men denne liste bød på bare fem titler i alt, altså et relativt begrænset billede af det ret vilde år vi muligvis går i møde. Du vil derfor støde på noget af den samme tekst som i ovenstående artikel, dog med en masse nyt tilføjet.

Derfor har vi besluttet at udvide en kende, og har, sammen med en række internationale kolleger, sammensat en lidt bredere liste af spil. Nej, vi kommer stadig ikke rundt om dem allesammen, men forhåbentlig er den ekstra bredde nok til at give dig et mere helstøbt overblik over hvad der er hot i 2022. Vi deler artiklen op i adskillige dele, og håber at I vil fortælle os mere om de spil I glæder jer til i kommentarfeltet herunder.

Desuden kan du læse Redaktøren Ser Frem her, den første del af vores HOT-serie her, og den anden lige her.

Dette er en annonce:
HOT 2022 (3)

Hogwarts Legacy

Det lod kortvarigt som om at det gigantiske og ambitiøse action-rollespil fra Avalanche ikke ville udkomme i år alligevel, men Wizarding World og Warner Bros. har nu tilsyneladende bekræftet det. I år kan vi, nærmest for første gang, sætte tænderne i det spil som Harry Potter-universet altid har fortjent.

For ligesom med Lord of the Rings er der en sindssyg dybde i universet, som endnu slet ikke er blevet udforsket af spilmediet, og det er i grunden synd. Den måde magiske besværgelser fungerer på er perfekt til interaktiv underholdning, og selve historien omkring den hemmelige magiske verden danner en solid ramme rundt omkring en stor fortælling.

Med andre ord; det her er på høje tid, og vi krydser for alvor fingre for at Hogwarts Legacy kan blive det som alle håber det bliver. Der er i hvert fald pres på.

Dette er en annonce:
HOT 2022 (3)

Saints Row

Fra et spil hvor der lader til at være høje forventninger, til et spil hvor forventningerne er relativt lave. Noget tyder på at udvikleren Volition kunne tyde i tebladene, at fans verden over ikke var vildt imponerede over afsløringen af det nye Saints Row, for de valgte nærmest øjeblikkeligt at skubbe det fra februar helt til august.

Vi håber at det giver dem den ekstra tid de har brug for, for i sidste ende ville det være rart med en serie der udfordrede Rockstars trone, når det gælder kriminalitetsdrevne åbne verden, når nu Mafia-serien tilsyneladende har brug for mere tid i dvale.

Og der er da også gode ideer her. Spillet fremstår mere jordbundet, de insisterer på en dybere åben verden, hvor du er mere direkte investeret i dit kriminelle imperium, og måske er der en idé i at droppe fanfavoritter som Johnny Gat, selvom at det netop var det move der fik dem i fedtefadet til at starte med.

Vi må se ad.

HOT 2022 (3)

Horizon Forbidden West

Horizon: Zero Dawn betragtes som et af de bedste eksklusive spil på PlayStation 4, og med rette, og det gjorde at Guerrilla i dag har en helt anden international status, end de havde da de primært stod for Killzone-serien.

Var det ene spil dog et såkaldt "one-hit wonder"? Se det er det store spørgsmål, men indtil videre virker det som om at Horizon Forbidden West skruer op for ambitionsniveauet på samtlige parametre, og der er virkelig ikke lang tid til at vi kan sætte tænderne i det - både på PS5 og PS4.

En større åben verden, flere robotdinoer, en forhåbentlig spændende ny historie - vi håber at Guerrilla kan levere.

HOT 2022 (3)

Gotham Knights

Den første trailer fik det til at ligne at Gotham Knights virkelig ihærdigt insisterer på at blive spillet i co-op, men vi lærte efterfølgende at du virkelig kan spille det helt alene også. Ikke bare det, det viser sig alligevel at Court of Owls er de primære skurke, så der er alt på spil når Batmans fire arvetagere skal rydde op i den beskidte by.

Vi håber bare at der er lidt Arkham DNA tilbage - at omgivelserne er spændende at udforske, at spillet forsøger at fortælle en solid historie, og at der, igen, ikke er alt for meget pres på at skulle opleve det hele i co-op.

Det er lang tid siden at vi har hørt noget, men der går forhåbentlig ikke længe før de endelig kan sætte en udgivelsesdato på.

HOT 2022 (3)

Tiny Tina's Wonderlands

Borderlands 3 solgte uhørt mange eksemplarer da det udkom, så der er al grund til at tro, at det samme kan ske med det kommende Tiny Tina's Wonderlands. Ikke bare er netop den karakter en favorit blandt fans, mange har ligeledes bedt om en parodi på traditionelle RPG-mekanikker og strukturer fra samme hold i lang tid.

Og det er præcis det de får. Jo, kernen er stadig Borderlands med loot, celshade-grafik og masser af humor, men forvent et spil der konstant gør grin med Final Fantasy, med Dragon Age og med alle de andre faste størrelser man støder på når man spiller et RPG.

Forhåbentlig sidder det lige i skabet.

HOT 2022 (3)

The Callisto Protocol

Nu lader det alligevel til at Dead Space-serien vender tilbage via det kommende remake, men før det løftede et hold bestående af nogle af branchens dygtigste veteraner sløret for The Callisto Protocol, der står til at blive en del af survival horror-genrens fremtid.

De anfører specifikt Dead Space som inspirationskilde, og de har ressourcerne fra PUBG-udgiveren i ryggen, så der er al god grund til at tro at det her kan blive til noget meget stort.

Men vi har dog ikke set gameplay endnu, og den del af puslespillet skal nu naturligvis lige på plads før vi rigtig begynder at glæde os.

HOT 2022 (3)

Kirby and the Forgotten Land

Kirby lader til at få Super Mario Galaxy-behandlingen i det kommende Kirby and the Forgotten Land, der ikke bare foregår blandt vragresterne af vores moderne samfund, men samtidig ekspanderes til 3D, med verdener der bare venter på at blive udforsket, og som virker lidt mere detaljeret end i normale Kirby-spil.

Der er naturligvis en masse af de traditionelle mekanikker, men det hele virker mere ambitiøst, større, og bredere, og vi glæder os til at finde ud af om det her er Kirbys øjeblik.

HOT 2022 (3)

Cyberpunk 2077 til PlayStation 5 og Xbox Series

Og her har vi så spillet der allerede er blevet udgivet, men som jeg alligevel glæder mig til at se blive... ja, udgivet i 2022. Cyberpunk 2077 vil gå over i historien som en af de mest spektakulære fiaskoer. Jo, spillet har vist solgt tilforladeligt, dog nok under hvad CD Projekt RED havde håbet, og det er vist ret let at forstå. Ikke bare er der vitterligt tons, tonsvis af tekniske knaster, og en ringe ydeevne i det hele taget, der... mangler også bare ting. Der mangler interessante NPC-karakterer med en reel rutine og døgnrytme, der mangler destruerbare omgivelser, der mangler tilpasning af ens lejlighed. Der mangler bare ting

De ting håber jeg så inderligt på at CD Projekt RED tilføjer i den her relancering af spillet, for de har her en unik chance for at restaurere noget af spillets for evigt plettede ry. Selve hovedmissionen, den røde tråd, og sågar de dertilhørende dybe sidemissioner, er faktisk glimrende, og ligeledes er kernegameplayet som sådan fint nok. Fikst uden at være prangende i hvert fald.

Pointen er at spillet mangler noget af det de lovede fra start af. Vi mangler folk på gaderne, vi mangler lidt mere alsidigt sideindhold, vi mangler måder at interagere med os selv om omverdenen på. Jeg bilder mig selv ind at med nok ressourcer, der kan det her blive tilføjet.

Jeg krydser fingre for jer CDPR, selvom I i grunden ikke rigtig fortjener det.Indlæser mere indhold