Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   artikler

   ECOLOGO - Vi har snakket med Razer om deres grønne initiativer

   Vi fik en snak med Kenneth Ng, Sustainability Manager hos Razer, om virksomhedens nye miljøinitiativer.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   I forhold til fremtidige produkter, så går jeg ud fra, at det er en dyr og tidskrævende proces, at udstyre jeres produkter med ECOLOGO-certificeringen?

   Kenneth Ng: Da vi lavede vores ti-år-lange bæredygtighedsplan #GoGreenWithRazer, vidste vi godt, at det ville kræve en pris at beskytte planeten, og den er vi villige til at betale. Det er derfor, med vores seneste annoncering, at vores bedst sælgende mus er blevet certificeret med den anerkendte organisation UL Solutions' ECOLOGO - vi har vist vores fans, at vi går den ekstra mil for at sikre, at vores produkter er bæredygtige. I modsætning til andre producenter, der ser på et enkelt komponents miljømæssige påvirkning, har vi ladet os vurdere ud fra UL Solutions' strengeste granskning og mødt adskillige miljøkrav for at opnå dette mærkat.

   Vi er allerede i gang med at formalisere vores forpligtelse til at blive bæredygtige, så det at designe grønnere produkter og anvende genbrugte materialer uden at kompromittere holdbarheden er en investering, som Razer er glade for at tage. Det er derfor, vi arbejder tæt sammen med forskellige leverandører og gennemtester vores produkker for at sikre, at de produkter, der sikrer vores fans sejren i spil, også bliver en sejr for planeten.

   ECOLOGO - Vi har snakket med Razer om deres grønne initiativer
   Dette er en annonce:

   Vil ECOLOGO mest fokusere på nye produkter, eller kan vi forvente at ældre produkter, bliver genskabt til at leve op til de nye miljøstandarder?

   Kenneth Ng: Som det største livstilsbrand for gamere er hardware en stor del af vores forretning, så at finde nye måder at lave grønnere produkter er et stort fokus for os. Som en del af vores strategi om at lave cirkulære produkter, gennemgår vi i øjeblikket en vurdering af livscyklussen for samtlige af vores produkter for at undersøge, hvordan vi kan sikre vores miljøaftryk og blive mere transparente over for vores kunder.

   Sidste år til Razercon 2021, den digitale fejring af alt gaming, annoncerede vi vores samarbejde med UL om at udvikle mærkatet Product Category Rules for Type III Environmental Product Declaration (EPD). Det skal blotlægge den miljømæssige påvirkning af alle gamingprodukter. Dette skyldes, at spilindustrien mangler en standardiseret metode til at måle miljøpåvirkning, og vi forsøger at levere sådan en standard. Resultatet vil blive mere robuste løsninger for udviklere til at integrere bæredygtige løsninger i alle faser af produktionsprocessen. Vores målsætning er derfor, at alle vores produkter skal have Type III-mærkatet ved årets udgang.

   Vil genanvendelsen af Razer-produkter også omfattede tidligere modeller? Jeg har mindst to Diamondbacks i en skuffe et eller andet sted...

   Dette er en annonce:

   Kenneth Ng: Vi opfordrer også til genbrug af ældre Razer produkter. Lige i tilfældet med Diamonbacks, så foreslår jeg dog, at du beholder dem, da de er uvurderlige. Diamondback er en legendarisk mus med historisk betydning!

   ECOLOGO - Vi har snakket med Razer om deres grønne initiativer

   Er modulære løsninger i produkterne, noget som bliver overvejet? Eksempelvis at kunne udskifte sensoren eller knapper i en mus for at forbedre livscyklussen?

   Kenneth Ng: Ja, vi arbejder allerede med skabt et team til at lede Sustainable Product Design hos Razer. Et eksempel på modulært design er vores Razer Blade laptops, der er meget tilgængelige for reparation - vi er faktisk vurderet højt inden for dette aspekt. Vi arbejder aktivt på fremover at kunne facilitere salg af reservedele til vores kunder, så de kan foretage simple rettelser og forlænge levedygtigheden af deres produkter.   Indlæser mere indhold