Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   artikler
   FIFA 14

   Verdens bedste FIFA-spiller

   Den 18-årige August Rosenmeier har taget verden med storm. Lee tog en snak med verdensmesteren i FIFA.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   August Rosenmeier er nu FIWC-mester efter en hæsblæsende finale, hvor han kom bagud 1-0 i finalen, men kort før pausen fik udlignet til 1-1, for i anden halvleg at bringe sig foran 2-1 og 3-1 og dermed slå den 20-årig englænder David Bytheway.

   FIFA 14

   Lee West: Lad mig først starte med at sige tillykke med det flotte resultat.

   August Rosenmeier: Tak, skal du ha'.

   Dette er en annonce:

   LW: Udover det her ganske tilfredsstillende slutresultat, hvordan synes du så selv, at kampen forløb?

   AR: Faktisk starter jeg med at have god kontrol de første ti minutter og spiller det spil, som jeg altid gør. Og får også en kæmpe chance. Men lige herefter scorer min modstander på nærmest den eneste chance han har i kampen på det tidspunkt, og kommer foran 1-0. Jeg sidder dog hele tiden med den følelse af at jeg sagtens kan komme tilbage i kampen. Og det viser sig også, at jeg får reduceret til 1-1 ret hurtigt. Derefter går det ganske fint og jeg får lukket kampen med nogle lækkerier til 3-1.

   FIFA 14

   LW: Svaret på dette spørgsmål giver nok sig selv, men for de af vores læsere, der ikke kender din baggrund, så lad mig høre, hvorfor du har valgt FIFA og ikke Call of Duty eller League of Legends eller et af de andre eSports-spil.

   Dette er en annonce:

   AR: Jeg spiller jo fodbold i virkeligheden, så for mig var det et naturligt valg. Jeg er vokset op med fodbold, og derfor interesserer det mig noget mere end krigsspil og skydespil.

   LW: Hvor meget træner du så dagligt for at komme i kampform?

   AR: Nu er der rigtigt mange, der har været ude og sige, at jeg har trænet ti timer om dagen op til turneringen, men det er ganske enkelt en enorm overdrivelse. Jeg kan godt træne fire-fem timer om dagen i den sidste uge op til en kamp i verdensmesterskabet, men jeg har også et liv med kæreste, gymnasiet, familie og ja ... et liv, der skal passes. Så der er dage hvor jeg slet ikke spiller. Ikke kun for at passe mit liv, men også for at få renset lidt ud.

   FIFA 14

   LW: Hvordan er det pludselig at være verdenskendt eSports-spiller?

   AR: Jamen, det er jo superfedt. Sidste år hvor jeg blev nummer fem i verden var det også fedt, men jeg har altid gerne ville tage det sidste skridt. Og det lykkedes endeligt. Det er en befriende følelse. Og så er jeg naturligvis stolt over, at være den første dansker, der er blevet verdensmester.

   LW: Og så vandt du $20.000 og mødte Ronaldo. Hvordan var det?

   AR: Jaaah. Det var kæmpestort. $20.000 er rigtigt mange penge i min alder, men at møde Ronaldo, som har været en af mine yndlingsspillere og ikoner siden jeg var lille, var rigtigt stort. Men det er jo bare en forsmag på, hvad der venter mig. Pelé og Messi er de næste jeg skal møde, og de har jo nogenlunde samme status som Ronaldo. Så det er fedt.

   LW: Nu er jeg ikke i tvivl om at du er FIFA-mand, men hvad synes du egentlig om nærmeste konkurrent Pro Evolution Soccer?

   AR: (Griner) min bror spiller det faktisk rigtigt meget. Jeg spillede det også selv i en periode i 2006 til 2008, inden jeg begyndte at spille konkurrence-FIFA. Det er et okay spil bestemt. Men der er ingen tvivl om at jeg til enhver tid ville vælge FIFA, også fordi turneringerne ganske enkelt er større her. Der er flere turneringer og communitiet er større.

   Jeg tror også, at hvis du er ny spiller og aldrig har prøvet hverken Pro Evo eller FIFA, så vil det være nemmest for dig at sætte dig ned og spille FIFA. For mig hjælper det også at jeg er bedst til FIFA. Faktisk spillede jeg mod englands mester i Pro Evo, men i FIFA: her vandt jeg 10-01. Jeg synes der er nogle underlige elementer i Pro Evo, mens jeg føler at FIFA er mere realistisk, men jeg er naturligvis farvet af at være FIFA-spiller.

   LW: Hvad er dine fremtidsplaner? Står den på eSport?

   AR: Lige nu holder jeg hovedet koldt og nyder successen. Jeg har en masse projekter i gang inklusiv min egen hjemmeside og min Facebook-side (AugustAggeRosenmeier - red.). Her er jeg også nærmest ugentligt blevet booket til kampe eller foredrag, hvilket faktisk gør, at jeg kan få det til at køre rundt som studiejob.

   Jeg har helt klart planer om at fortsætte FIFA som et studiejob, og så se hvor meget mere det kan blive til. Lige pt. skal jeg få afklaret fremtiden med mit nuværende hold og så skal jeg forberede mig. Der venter nogle turneringer i udlandet. Og her skal jeg naturligvis kigge på de tilbud jeg får eller forventer at få.

   FIFA 14

   LW: Mener du at det er realistisk at forvente at kunne leve af eSport i Danmark?

   AR: Jeg tror ikke, at jeg kan leve af det på den måde at jeg får løn af sponsorer udelukkende, men jeg tror at man kan leve af det, hvis man kombinerer foredrag og events. Og så naturligvis ved at vinde en del hvert år. Men det kræver også god promovering.

   LW: Til sidst vil jeg spørge dig, om du har nogle tips eller tricks du vil dele med Gamereactors læsere.

   AR: Som FIFA-spiller kan jeg selv huske, hvad jeg gjorde for at komme på toppen. Alle starter jo et sted. I 2010 startede jeg op. Jeg var ikke ret god. Men jeg opsøgte de bedste spillere og bad dem om kampe. Igen og igen. Selvom jeg fik stryg. Jeg tabte 7-1, 10-1 - jeg fik stryg. Men det handler om at se, hvad de gode spillere gør rigtigt og så kopiere det til dit eget spil. Altid spil mod nogen, der er bedre end dig. Bliv ved med at finde spillere på dit eget niveau eller over.

   LW: Tak for dine råd og din tid.

   AR: Superfedt.

   FIFA 14
   FIFA 14

   Relaterede tekster

   FIFA 14Score

   FIFA 14

   ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

   EA har gjort et stort nummer ud af den nye spilmotor og den nye teknik bag next gen-udgaverne af FIFA 14. Jonas vurderer om de holder hvad de lover.

   FIFA 14Score

   FIFA 14

   ANMELDELSE. Skrevet af Morten Bækkelund

   Årets fodboldsæson starter på de nuværende konsoller, inden den tager springet til next-gen. Vi har gransket FIFA 14.

   0
   Esportsspecial: FIFA

   Esportsspecial: FIFA

   NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

   FIFA er helt unikt i esportssammenhæng. Ikke kun fordi det er det eneste spil, der simulerer en "rigtig" sport, men fordi FIFA er mere end bare et navn. Samme FIFA, der...

   6
   PSN-special: EA's tilbud

   PSN-special: EA's tilbud

   NYHED. Skrevet af Lee West

   Det behøver selvfølgelig ikke kun at handle om de små spilperler på PSN. De fleste store udviklere er naturligvis også parate med digitale udgaver af deres største titler...

   2
   Spil FIFA, mød stjernerne og tag til søs

   Spil FIFA, mød stjernerne og tag til søs

   NYHED. Skrevet af Lee West

   Spil- og fodboldentusiaster mødes på turen mellem København og Oslo i august, om ikke andet hvis det står til EA og DFDS. Når Oslobåden lægger fra kaj i København den...

   8
   Verdens bedste FIFA-spiller

   Verdens bedste FIFA-spiller

   ARTIKEL. Skrevet af Lee West

   Den 18-årige August Rosenmeier har taget verden med storm. Lee tog en snak med verdensmesteren i FIFA.

   Danmark har fået verdensmester i fodbold

   Danmark har fået verdensmester i fodbold

   NYHED. Skrevet af Lee West

   EA har med FIFA nu afsluttet deres elektronisk udgave af verdensmesterskabet i FIFA. Modsat den virkelige af slagsen, så blev vinderen Danmark. Således slog danske...   Indlæser mere indhold